Kehdosta-kehtoon -sertifioitu Greencare Professional on nyt Werner & Mertz -yhtiön toinen ammattisiivousainemerkki yhdessä Tana Professionalin kanssa

Werner & Mertzin uusi tuotemerkki on green care Professional

Greencare Professional on Werner & Mertz yhtiön toinen ammattisiivousainemerkki yhdessä Tana Professionalin kanssa. Molemmat tuotemerkit tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia puhtausalanratkaisuja. Molemmilla tuotemerkeillä on oma perintönsä ja persoonallisuutensa, mutta molemmilla on kestävyys alkuperä ja perusta sekä korkea suorituskyky. green care Professional tuotteiden takaa löydät korkean suorituskyvyn, uusimmat innovaatiot sekä integroidut kestävän kehityksen ratkaisut.

green care Professional on maailman ensimmäinen puhdistus- ja hoitoainesarja, jolle on myönnetty kultainen Cradle to Cradle -sertifikaatti. Cradle to Cradle -arviointi kattaa tuotteen kokonaisuudessaan materiaalien terveellisyyden, uudelleenkäytön, uusiutuvan energian sekä hiilipäästöjen hallinnan, vesienhoidon ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden näkökulmista. Myös jatkossa uusien pullojen muoto muuttuu enemmän kuluttajaystävälliseksi, josta löydät mm. luistamattoman kädensijan, myös ylösalaisin olevan mitta-asteikon, takaata löydät 29 eri kielellä tuotteen kuvauksen ja käyttösuositukset, uuden kulmikkaan pullon ansiosta siivousvaunun koko kapasiteetti saadaan käyttöön..

lue lisää: www.wmprof-news.com

Werner & Mertz