Kestävä kehitys

Kestävä kehitys Clean Import

Kestävä kehitys

Haluamme kantaa oman kortemme kekoon. Me Clean Importissa kehitämme ja rakennamme tuotevalikoimaamme kestävän kehityksen näkökulmasta. Pyrimme siihen, että valikoimamme sisältää joka päivä entistä kestävämpiä tuoteratkaisuja. Tämä on haaste, jonka otamme vastaan näyttääksemme, että välitämme meidän kaikkien tulevaisuudestamme ja ympäristöstämme jossa elämme. Kestävä kehitys on matka aina uusiin oivalluksiin ja rohkeisiin tavoitteisiin. Toivomme, että tulet mukaan tälle matkalle.

Kestävyys tarkoittaa jotain, jota voidaan loputtomasti ylläpitää. Yhteiskunnassamme on yhä tärkeämpää toimia kestävästi. Tämä merkitsee omien tekojen arviointia taloudellisen-, ekologisen- ja sosiaalisen toiminnan kautta. Jokainen joka suuntaa itsensä ja yrityksensä kohti kestävää kehitystä, osoittaa vastuunkantoa, innovatiivisuutta, kannattavuutta ja uskottavuutta tulevaisuudessa.

Valitse kestävämmät tuotemerkit

Tässä kolmen pilarin määritelmässä otetaan siis ympäristö, ihminen ja talous tasavertaisesti huomioon niin päätöksenteossa kuin toiminnassa, jotta saavutamme kestävän kehityksen mukaisen käsitteen. Näiden kestävämpien toimien takaa löytyy standardoituja toimia ja ohjelmia, jotta voidaan näyttää toteen kestävyys. Kaikki tuotteet ja yritykset eivät pääse tässä haastavassa kehityksessä määritteeseen asti tai saavuta virallisia ympäristöohjelmia. Valitse siis kumppanit, jotka matkaavat jatkuvasti kohti kestävyyttä.