Palvelut

Asiakas- ja neuvontapalvelu

AsiakaspaveluYrityksesi oman asiakaspalvelijan löydät täältä. Myös yleinen asiakas- ja neuvontapalvelumme opastaa mielellään kun tarvitset tietoa tuotteistamme ja menetelmistämme. Palvelu on avoinna arkipäivisin 8.00 – 16.00. Meidät tavoitat numerosta 09 849 4910.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen cleanimport@cleanimport.fi. Lisääthän sähköpostiin myös puhelinnumerosi, jotta asiakaspalvelijamme voi tarvittaessa myös soittaa sinulle.


Kuljetuspalvelut

KuljetuspalveluTarjoamme meiltä hankittuihin tuotteisiin myös luotettavat kuljetuspalvelut. Pääkaupunkiseudulla toimimme oman kuljetusorganisaation kautta ja ulkopaikkakuntiin käytämme ulkopuolista rahdinkuljettajaa.

Toimivalla kuljetuspalvelulla turvataan joustava, varma ja nopea tuotteiden toimitus. Näin kuljetuspalvelu vastaa tämän päivän haasteellisia vaatimuksia,  kun toimitusaikojen odotetaan olevan nopeita.


Leasingpalvelut

Leasing ja vuokraHanki nykyaikaiset puhdistuskoneet käyttöösi sovituksi ajaksi joustavasti ja edullisesti. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ja joustavan maksusuunnitelman, näin vältyt suurilta investointipiikeiltä.

Leasing- ja vuokrarahoituksemme lisäksi voit valita tarpeisiisi sopivan huoltosopimuksen. Asiakas- ja neuvontapalvelumme opastaa mielellään kun tarvitset tietoa leasing- ja vuokrarahoituspalveluistamme. Palvelu on avoinna arkipäivisin 8.00 – 16.00. Meidät tavoitat numerosta 09 849 4910.

Koulutuspalvelu

KoulutuspalveluAmmattitaitoinen ja osaava henkilöstömme kouluttaa yhteistyökumppaneitamme sovitusti tuotteistamme ja niiden käytöstä. Omien kouluttajiemme lisäksi laajasta yhteistyöverkostostamme löytyy monien alojen osaajia, jotka tarvittaessa tukevat koulutuksia.

Jotta ammattisiivous tehdään kestävämmäksi valitaan käyttöön kestävästi kehitettyjä puhdistusvälineitä, -koneita ja -aineita sekä koulutetaan niiden käyttöön motivoitunut tekijä (henkilö).


Huolto- ja varaosapalvelut

Huolto- ja varaosapalvelu

09 849 49160

Huolto- ja varaosapalvelumme palvelee arkisin sovitusti, kun tarvitset siivouskoneellesi huoltoa tai varaosia.  Varaosavalikoimamme kattaa Suomessa ammattisiivouspuolella yleisesti käytettyjen koneiden osia mm. imukumit, vetoalustat, pesuharjat, sähkölaitteet, pyörät, moottorit, pienosat, letkut ja liittimet, suulakkeet. Meidät tavoitat numerosta 09 849 49160.

service@cleanimport.fi

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse. Lisääthän sähköpostiin tarvittavat tiedot mahdollisesta koneesta ja myös puhelinnumerosi, jotta huoltomiehemme voi tarvittaessa myös soittaa sinulle.

Valitse uuteen koneeseesi huoltosopimus, joka tarjoaa enemmän kuin takuu. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusviat koneen takuuaikana, kun konetta käytetään käyttöohjeiden mukaisesti.

Huoltosopimus minimoi ennakoivasti koneiden rikkoutumisriskin. Säännöllinen koneiden kunnossapito ja huolto vähentävät koneiden toimintahäiriöitä ja näin koneiden tehokkuus paranee. Hyvin huollettu kone parantaa myös koneen käyttöturvallisuutta ja lisää sen käyttöikää.

Huoltosopimuksella saa myös ammattimaista teknistä palvelua, joka parantaa koneen ja työsuorituksen tehokkuutta. Koneen luotettava ja tehokas toiminta säilyttää sijoituksesi arvon. Autamme sinua valitsemaan koneellesi ja käyttötilanteellesi parhaan huoltosopimuksen.