GreenCare Professional Quick & Easy -automaattisesti leimentama suihku – laite tekee käyttövalmiin vaahdottuvan liuoksen tiivisteestä käytön aikana, jolloin tuotteet eivät pilaannu

Quick & Easy innovaatio palkinto green care Professional Clean Import

Quick & Easy -innovaatio

Vuoden 2016 Interclean Amsterdam -messujen (puhtausalan suurimmat ammattimessut) Innovaatio palkinnon voitti green care Professional -brändin Quick & Easy -automaattisesti laimentama suihke. Laite tekee käyttövalmiin vaahdottuvan liuoksen tiivisteestä käytön aikana, jolloin tuotteet eivät pilaannu. Vaahtosuihke on äärimmäisen turvallinen käyttää, sillä tiivistepullosta ei tiivistettä tipu ilman suihkelaitetta.

Suihkelaitteeseen tulee 2 pulloa, tiivistepullo sekä tyhjäpullo vedelle, joka täytetään vesijohtovedellä niin monesti kunnes tiivistepullo on käytetty. Vesisäiliön voi täyttää missä tahansa. Kaikki tarvittava voidaan kiinnittää kantovyöhön. Ergonominen suihkelaitteen liipaisin tekee työnteosta mieluisaa. Sama järjestelmä on nyt kehitetty useaan eri käyttökohteeseen: yleissiivoukseen, saniteettialueille, keittiökäyttöön, tehosiivoukseen, jne.

Tuote on serfioitu Kehdosta-kehtoon -platina tason sertifioinnilla (korkein) sekä jokaisesta tuotteesta löydät ympäristömerkit. Tuotteiden valmistuksessa käytetään 100% uusiutuvaa energiaa. Tehtaalla on oma puhtaan- ja jäteveden käsittelylaitos. Kaikki aineosat ovat turvallisia ihmisille ja eläimille. Kysy saatavuus. Katso esite (eng): Quick & Easy.