Careness

Careness paperit

Abena on luotettava yhteistyökumppanisi

Abena on 1953 vuonna perustettu Tanskalainen perheyritys, joka valmistaa ja välittää tuotteita hoito- ja päivittäistavarakaupan alalle. Näitä tuotteita ovat mm. kattaus- ja hampurilaistuotteet, jätepussit ja jäteratkaisut, paperi- tuotteet sekä puhdistus- ja käsiensuojaustuotteet. Abena toimittaa tuotteita yli 60 maahan ja sen konserniin kuuluu yli 30 tytäryhtiötä. Konsernin liikevaihto on n. 55 miljoonaa euroa. Abena laajentaa kertakäyttötuotteillaan kansainvälisille markkinoille uudella konseptilla, joka pitää sisällään ympäristöystävällisten tuotteiden kehittämisen ja ympäristömerkityt tuotteet, ympäristötietoisuuden ja ympäristöneuvonnan sekä logistiikan parannukset. www.abena.de

Careness

Abenan paperituotteiden tuotemerkki on Careness. Kuukausittain Abena toimittaa yli 5000 lavallista korkealaatuisia tuotteita asiakkailleen Eurooppaan ja Amerikkaan. Lähes kaikkien tuotteiden takaa löytyy ISO 14001 Sertifiointi. Ympäristöystävälliset tuotteet ovat myös ympäristömerkitty Pohjoismaiden Joutsenmerkillä tai Euroopan Ekokukalla. Valikoimasta löytyy myös tuotteita, jotka ovat valmistettu EU Direktiivin 1935/2004 / ISEGA -asetuksen mukaisesti (ISEGA -hygienia sertifikaatti. Pinnoitteesta ei pääse haitallisia aineita elintarvikkeisiin). Tee helppo valinta ja valitse ympäristöystävälliset Careness -paperit. Valitse helposti kolmesta eri laatuvaihtoehdosta itsellesi paras vaihtoehto:

Excellent – korkeat vaatimukset täyttävät tuotteet

Excellent on korkealaatuinen ja erittäin miellyttävä paperi, joka hajoaa nopeasti. Paperi on uusista kuiduista valmistettu, jossa on nopea imukyky. Paperien koko on yleisimpiin annostelijoihin sopiva.

Classic – hyvän lopputuloksen antavat tuotteet

Classic  on miellyttävä ja hyvä laatuinen paperi. Paperi on laadukkaista kuitusekoituksista valmistettu, jossa on hyvä imukyky. Paperien koko on yleisimpiin annostelijoihin sopiva.

Nature – perusvaatimukset täyttävät tuotteet

Nature on luonnonvalkoinen ja valkaisematon peruspaperi, joka on uusiopapereista valmistettu. Paperien koko on yleisimpiin annostelijoihin sopiva.

 

Careness teollisuuspaperit  Careness paperiannostelijat  Careness wc-paperit  Careness käsipaperit ja käsipyyhkeet