Fast

Fast siivouskoneet

Fast suodatustehoa ja puhtautta

Fast -tuotemerkin takaa löydät dynaamisen ja menestyvän yrityksen nimeltä IVAC. Ainutlaatuisten siivouskoneiden ja niiden suodatustehon kehittäjä on valmistanut tuotteitaan Hollannissa jo vuodesta 1991. Yrityksen tuotanto on kasvanut voimakkaasti ja tuotekehitys on ollut ja tulee olemaan tärkeässä roolissa myös tulevaisuudessa. Tuotevalikoimasta löydät mm. kuivaimurit, märkäimurit, erikoisimurit ja mattoimurit. www.ivacalacarte.nl

Koneiden toimivuus ja erityisesti huollettavuus ovat meille tärkeässä roolissa. Tuotteissamme käytämme kulutus- ja varaosapaketteja, jotka ovat  markkinoiden helpoimmin ja nopeimmin vaihdettavissa. Panostamme kehitystyössä ja valmistuksessa vahvasti koneittemme käyttöergonomiaan, jolloin käyttäjät eivät rasita turhaan itseään. Koneen käytettävyyteen ja keveys täytyy olla markkinoiden huippuluokkaa.

Clean Air Care System (C.A.R.S)

Imurimme valmistetaan laadukkaista osista sekä ainutlaatuisesta suodatusratkaisusta. Tämä suodatustehoratkaisu koostuu kestävistä pölypusseista sekä tehokkaista imuilman- ja poistoilman suodattimista. Toimintaperiaate on yksinkertaisuudessaan tämä: mitä enemmän kehitämme ainutlaatuisia suodatinkerroksia, sen paremman ja puhtaamman lopputuloksen saamme.

Älä imuroi epäpuhtauksia takaisin juuri siivottuihin tiloihin

Missiomme on, että et imuroi epäpuhtauksia takaisin juuri siivottuihin tiloihin. Jos suodatusjärjestelmä ei ole hyvin suunniteltu ja tarpeeksi tehokas, menevät epäpuhtauden suoraan takaisin samoihin tiloihin joissa juuri siivoit. Suodatinjärjestelmämme on värikoodattu imurinsuodatustasovärein. Standardit suodattimemme ovat mustan värisiä, H.E.P.A -suodattimet taas punaisen värisiä.

Fast Hi-Filtration 9

Suosituimman imurimme Fast Hi-Fil 9 sisältää ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden siivousalan parhaiten suodattavimmista ja toimivimmista pienimureista. Uniikki 5-vaiheinen suodatusjärjestelmä sekä laadukkaat ja valinnaiset H.E.P.A -suodattimet ovat tuoneet mallille siivousalalla suodatusteho-voittoja. Imurissa on myös poikkeuksellisen hiljainen käyntiääni, jota voidaan Hi-Low kytkimellä pudottaa vielä entisestään.

Fast imurit Fast ammattisiivousimuritFast reppuimurit