Lucart Professional

Lucart Professional

Lucart Professional – Innovaatioita, laatua ja ekologisuutta

Lucart Professional ja Lucart-group on yksi Euroopan suurista paperi-ja pehmopaperituotteiden valmistajista. Lucart Professional -tuotemerkin kehitysstrategia perustuu selkeään missioon, joka asettaa jatkuvat innovaatiot, tuotteiden kokonaislaadun, ympäristön kunnioittamisen ja täydellisen asiakaslähtöisyyden sen perusarvoihin. Lucart -group tavoittelee kestävänä kehitystä toiminnoillaan. www.lucartprofessional.com 

Lucart Professional -tuotemerkin innovatiivinen EcoNatural -valikoiman tuotteet ovat valmistettu Fiberpack® raaka-aineista. Raaka-aineet on saatu kierrätetyistä selluloosakuiduista, joita löytyy nestepakkauskartongeista. Fiberpack® on ympäristön ja teknologisen läpimurto. Selluloosakuitujen lisäksi, nestepakkauskartongit sisältävät polyeteeniä ja alumiinia: kiitos Lucart konsernin oman tekniikan, näitä materiaaleja ei hävitetä, vaan sen sijaan käytetään uudelleen muussa valmistustoiminnassa.

Sertifikaatteja

Vuosien myötä Lucart Professional on saavuttanut tärkeitä ja merkittäviä tunnustuksia ja tuotesertifikaatteja, jolla se näyttää esimerkkiä sen jatkuvasta sitoutumisesta ja huomiosta ympäristöön ja sen asiakkaihin. Lucartin toiminta on saavuttanut EMAS -sertifioinnin, jolla yritys sitoutuu ympäristölainsäädännön noudattamiseen, ympäristönsuojelun tason jatkuvaan parantamiseen ja julkiseen raportointiin ympäristöasioista.

Tuotteiden takaa löytyy myös ISO 14001 -ympäristösertifiointi sekä 9001 -laatusertifiointi. Ympäristöystävällisistä tuotteista löydät myös ympäristömerkkejä. Tuotteita on sertifikoitu myös PEFC -sertifikaatiilla, joka osoittaa että metsiä hoidetaan kestävästi. Valikoimasta löytyy myös tuotteita, jotka ovat valmistettu EU Direktiivin 1935/2004 / ISEGA -asetuksen mukaisesti (ISEGA -hygienia sertifikaatti. Pinnoitteesta ei pääse haitallisia aineita elintarvikkeisiin).

EcoNatural – Kestävän tulevaisuuden tuotteet

Tämän innovatiivisen valikoiman Fiberpack® raaka-aineet on kerätty kierrätetyistä selluloosakuiduista, joita löytyy nestepakkauskartongeista. Korkealaatuisia valkaisemattommilla selluloosakuiduilla valmistettuja tuotteita poikkeuksellisen hyvällä suorituskyvyllä. Kaikissa valikoiman tuotteissa on ympäristömerkki. Havannan ruskea väri kertoo, että paperikuituja ei valkaista tai värjätä kuten monet muut ympäristömerkityt paperit.

Sininen – Strong – Lujuutta puhtaasta selluloosasta

Täysi valikoima erinomaisen laadukkaita tuotteita, jotka on valmistettu 100% selluloosakuiduista samalla noudattaen korkeita ympäristökriteereitä.

Keltainen – Easy – Perusvalikoiman tuotteet

Valikoiman tuotteet edustaa täydellistä tasapainoa kun etsitään laatua ja vastinetta rahoille. Valikoiman tuotteet on valmistettu 100% kierrätyskuiduista.

Vihreä – Eco – Kunnioitusta luontoa kohtaan

Vihreän valikoiman laadukkaat tuotteet ovat valmistettu 100% kierrätetystä ja regeneroiduista kuiduista. Kaikissa valikoiman tuotteissa on ympäristömerkki.