Motorscrubber

MotorScrubber siivouskoneet

MotorScrubber -pesulaitteet tekee työn puolestasi

Tämän tuotemerkin tuotteet on tullut tunnetuksi Suomessa erinomaisesta käytettävyydestään, toimivuudestaan ja kestävyydestään. Yritys on valmistanut tuotteitaan jo yli 10 vuotta. Nykyään yrityksellä on yli 40000 neliön tuotantolaitoksessa Yhdysvalloissa, jossa sillä on myös 40 huoltotoimipisteitä. Tavaramerkki on rekisteröity ja toimii kansainvälisesti ja on saavuttanut hyvin nimeä ammattisiivousyritysten keskuudessa.

Peset sitten autoa, venettä, kylpyhuoneen kaakeleita, saunan lauteita, uima-altaan vesirajaa jne. nämä koneet ovat ehdoton valinta. Koska laitteet toimivat akulla on niitä myös turvallista käyttää kosteissa tiloissa, etkä myöskään tällöin ole riippuvainen pistorasioista. Akun kesto on huippuluokkaa (4 tuntia), täten voit unohtaa laitteet, joiden akku kestää vain hetken. Laitteiden uniikit harjapäät valmistetaan vedenpitäviksi, jolloin pystyt käyttämään laitteita myös osittain vedenalla.

Pieni ja ketterä

Mitä voisitkaan tehdä koneella, jota on helppo käsitellä, joka säästää käyttäjäänsä tekemällä erikoisurakan itse, on helppo kuljettaa ja mahtuu tekemään työnsä erittäin pienissä tiloissa. Näistä syistä MotorScrubber -koneita on monilla siivouspalveluyrityksillä kautta maailman käytössä. Koneet ovat moneen kykeneviä ja laaja-alaisesti soveltuvia, kiitos mm. sen laajan varustevalikoiman ja kompaktin koon.

Paljon erilaisia varusteita

Erilaisia varusteita tuotteisiin valmistetaan laaja valikoima, joten löydät helposti erilaisia apuvälineitä vaikeisiinkin kohteisiin. Neljästä eri harjamallista yksi innovaatioista on reunaharja, jolla pystypintojen ja lattiapintojen samanaikainen puhdistaminen käy helposti. Erikoiskovalla pesuharjalla peset taasen pinttynyttä likaa irti. Roiskesuojalla estät pystypintojen pesussa lentävien roiskeiden leviämisen tai että kastut itse läpimäräksi. Mm. kuminen roiskesuoja on tarrakiinnitteinen ja yleisesti kaikkien varusteiden vaihto ja kiinnilaittaminen on tehty helpoksi ja nopeaksi.

MotorScrubber puhdistuskone 135-240cmMotorScrubber siivouskone 75-115cm varsiMotorScrubber pesulaite 35cm varsiMotorSrubber varusteet ja harjat