Unger Hydropower

Unger Hydropower -puhdistusmenetelmä

Edistyksellisellä Unger Hydrpower -puhdistusmenetelmällä saavutat rahallista säästöä, ajan säästöä sekä joustavuutta työssäsi. Liitä Unger Hydropower vesijohtoverkkoon ja voit puhdistaa lasipintoja ilman kemikaaleja, koska laite itse muuttaa veden puhdistavaksi. Kuivausta ei tarvita, vaan pesun jälkeen pinta kuivuu itsestään kirkkaaksi ja raidattomaksi.

Unger Hydropower ominaisuuksia

Unger Hydrpower FastLock™ avausmekanismi & Digitaalinen näyttö – helppo ja nopea säiliön avaaminen painonapilla ja kiertäen. Digitaalinen näyttö kertoo koska Resin -pussi on vaihdettava uuteen. Unger Hydrpower PP NXT materiaalia – parannettu materiaali, jopa 50% lasikuitua. Kestävämpi, kevyempi ja turvallisempi. Unger Hydrpower  QuickChange™ Resin pussit – nopea ja helppo tapa vaihtaa uudet Resin -pussit työn aikana. Ei enää hukkapusseja. Unger Hydrpower  FloWater™ Teknologiaa – tehokkaasti vie veden Resin -suodatimen läpi, nostaen puhtaan veden määrää jopa 30%.

Kasaa oma Unger Hydropower -pakettisi

1. Valitse sopiva HydroPower puhdasvesiyksikkö tarpeisiisi. 2. Valitse haluamasi leveyksinen pesuharja esim. 27cm tai 40cm. 3. Valitse sopiva varren perusosa tarpeisiisi sekä mahdollinen jatko-osa. 4. Valitse perustarvikesetti, joka sisältää muut tarvittavat välineet, jotta saat paketin toimimaan. 5. Valitse aloituspakettiisi myös suodatinpussisanko, josta saat käyttöösi vaihdettavat suodatinpussit.

Unger -ikkunanpesuvälineet ja tuotteet järkevään siivoukseen

Tuotemerkkimme perustettiin jo vuonna 1964. Unger kehittää innovatiivisia ja uniikkeja työvälineitä, jotka auttavat puhtaudenalan ammattilaisia työskentelemään tehokkaammin ja terveellisemmin. Nykypäivänä yrityksemme toimittaa puhtaudenalan ratkaisuja yli 80 eri maahan ympäri maailmaa. Ammattilaisille suunnatusta valikoimasta löydät innovatiivisia työvälineitä monien eri pintojen puhdistamiseen ja työvaiheiden suorittamiseen. www.ungerglobal.com

Ei ole väliä kuinka suuret tai likaiset lasipinnat ovat, tulevat ne puhtaaksi meidän ammattimaisilla työkaluilla. Koska ammattisiivousala kohtaa yhä enemmän kustannuspaineita tulevaisuudessa pyrimme tarjoamalla tuotteita, jotka vaativat vähemmän vettä ja kemikaaleja, mutta varmistaen kuitenkin, että työkalumme pystyy tarjoamaan entistä hygieeniset ja puhtaammat tulokset vähemmällä työvoiman käytöllä. Olemme siis sitoutuneet auttamaan sinua tehostamaan puhdistustyötäsi ja hallitsemaan kustannuksia.