Unger

Unger

Unger -ikkunanpesuvälineet ja tuotteet järkevään siivoukseen

Tuotemerkkimme perustettiin jo vuonna 1964. Unger kehittää innovatiivisia ja uniikkeja työvälineitä, jotka auttavat puhtaudenalan ammattilaisia työskentelemään tehokkaammin ja terveellisemmin. Nykypäivänä yrityksemme toimittaa puhtaudenalan ratkaisuja yli 80 eri maahan ympäri maailmaa. Ammattilaisille suunnatusta valikoimasta löydät innovatiivisia työvälineitä monien eri pintojen puhdistamiseen ja työvaiheiden suorittamiseen. www.ungerglobal.com

Ei ole väliä kuinka suuret tai likaiset lasipinnat ovat, tulevat ne puhtaaksi meidän ammattimaisilla työkaluilla. Koska ammattisiivousala kohtaa yhä enemmän kustannuspaineita tulevaisuudessa pyrimme tarjoamalla tuotteita, jotka vaativat vähemmän vettä ja kemikaaleja, mutta varmistaen kuitenkin, että työkalumme pystyy tarjoamaan entistä hygieeniset ja puhtaammat tulokset vähemmällä työvoiman käytöllä. Olemme siis sitoutuneet auttamaan sinua tehostamaan puhdistustyötäsi ja hallitsemaan kustannuksia.

Innovaatiomme johtavat markkinoita

Olemme innostuneita kehittämään tuotteita, joilla on todellista arvoa puhdistusalanammattilaisille. Vaikka tarjoamme monenlaisia siivousvälineitä erilaisiin tarpeisiin, ovat meidän huippulaadukkaat ikkunanpesuvälineet osoitus meidän jatkuvasta pyrkimyksestä uusiin innovaatioihin. Vuonna 1966 syntynyt S-kuivain oli meidän ensimmäinen läpimurtomme. Se oli valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ei messinkiä ja pikakiinnitysmekanismilla, jolla saatiin helpotettua ja nopeutettua merkittävästi kumien vaihtoa ja parannettua puhdistusnopeutta.

Valikoimamme ergonomisissa ja laadukkaissa ikkunanpesimissä  ja -kuivaimissa käytetään meidän patentoitua ErgoTec® -lukitusmenetelmää. Tuloksena on tehokas ja turvallinen puhdistusmenetelmä. Viime vuosina Ergotec® Ninja on tehnyt suuren harppauksen ikkunankuivaimien ja -pesimien uudessa muodossa ja käytettävyydessä. Tätä kehitystyötä seurasi HiFlo™ PureWater -puhdistusjärjestelmä ja nLite -teleskooppivarret sekä Unger Hydropower -puhdasvesimenetelmä lasipinnoille ja ikkunoille. Yrityksemme kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja sen pyrkimys on tehdä päivittäin työtä ikkunanpuhdistustyön eteen niin, että se olisi turvallisempi-, nopeampi- ja menestyksekkäämpi ammatti.

Unger siivousvarret Unger ikkunanpesimet ikkunanpesimet ja ikkunankuivaimet  Unger roskanpoimijat