Jäteastiat

Jäteastiat

Oikein valitut jäteastiat antavat tilalle lisäarvoa

Laajasta valikoimastamme löydät erilaisiin tarpeisiin sopivia jäteastiaratkaisuja. Löydät mm. tyylikkäitä ja toimivia sisäjäteastioita, jotka antavat tilalle lisäarvoa ja saavat liiketilat näyttämään houkuttelevilta. Löydät jäteastioita, jotka sopivat varastokäyttöön tai ulkokäytön rasituksiin, eri kestävyysaste perustein. Laske tilan astiatarve, jotta astioita on riittävästi käyttäjiin ja jätemäärään verrattuna. Oikeinmitoitetut jäteastiat ja keräysastiat tuovat viihtyvyyttä ja luovat turvallisuutta.

Käyttökelpoisten tavaroiden kierrätys ja jätteiden tarkoituksenmukainen lajittelu on kaikkien yhteinen etu. Toimivat lajitteluastiat ovat avainasemassa helpon lajittelun ja sujuvuuden kannalta. Valikoimastamme löydät erilaisia lajitteluastioita moniin kohteisiin, joissa lajiteltavaa jätettä syntyy. Valikoimastamme löydät jäteastiat mm. elintarvike-, pesula-, siivous- ja turvallisuus- ja jätehuoltoalalle sekä maatalouteen. Löydät astiaratkaisuja, joista löydät HACCP -elintarvikealan standardin turvalliseen elintarvikkeiden käsittelyyn.

Tuhka-astiatRoska-astiatJäteastiatLajitteluastiat

Miksi jätteiden lajittelu on tärkeää?

Jätteiden oikeanlainen lajitteleminen säästää luonnonresursseja ja vähentää ongelmia kaatopaikoilla. Paras mahdollinen ratkaisu vähentää ympäristön kuormitusta on kierrättää ja kompostoida niin paljon jätettä kuin mahdollista.  Oikein lajitellusta jätteestä tehdään mm.raaka-aineita uusien tuotteiden valmistamiseen tai käytetään jätettä uuden energian valmistamiseen. Tarjoamme selkeät ratkaisut jätteiden kierrätykseen.

Lajittelutarrat selkeyttävät jätteiden lajittelua

LajittelutarratKestävällä liimalla ja pinnoitteella valmistetut lajittelutarrat auttavat lajittelemaan jätteen oikeisiin astioihin. Lajitteluohjeiden noudattaminen on tärkeää, sillä huonosti toteutettu lajittelu vaikeuttaa tai jopa estää jätteen hyödyntämisen. Valitse oikea lajittelutarra oikeaan lajittelu- ja jäteastiaan jätteiden volyymin mukaan.