Jätesäkit ja pussit

Säkit ja pussit

Jätesäkit ja pussit -valikoimamme on monipuolinen

Jätesäkit ja -pussit helpottavat päivittäin jäteastioiden tyhjentämistä. Jätesäkit ja pussit -valikoimastamme löydät laadukkaasti valmistettuja jätepusseja, jotka sopivat monenlaisten jätteiden keräämiseen ja lajitteluun. Erivärisillä jätepusseilla voit kerätä eri jäteitä. Valikoimastamme löydät mm. biojätepussit, oranssit energiajätepussit sekä mustat- ja kirkkaat jätepussit. Monet jätepussit ovat valmistettu kierrätettävistä muovimateriaaleista.

Jätesäkit ja -pussit ovat pakattu kätevästi rulliin ja niissä on myös värikoodaus mahdollisuus. Jätepussien koot vaihtelevat 20 litrasta jopa isoihin 400 litran jätesäkkeihin saakka. Jätesäkit ovat yleensä kätevissä rullissa, joten niiden käyttö ja liikuttelu on helppoa. Valitse oikea paksuus jätesäkkiin, jotta se jaksaa kannattaa kohteessa syntyvän jätelajin muodon ja jätemäärän painon. Tiedustele myös muita värejä ja kokoja.

Biojätepusseihin on helppo lajitella maatuvaksi tarkoitettu jäte

Laadukkaat ja hygieeniset biopussimme kestävät laatikossa n. 1-1,5 vuoden ajan, jonka jälkeen pussit alkaa kompostoitua. Tarjoamamme biopussit kompostoituvat luonnossa n. 1 vuoden aikana ja täyttävät kansainväliset säädökset. Jos biopussit ovat käytössä, on suositeltavaa vaihtaa jäteastiassa olleet biopussit n. 3 päivän jälkeen uuteen.

Pesusäkit ja moppisäkit helpottavat päivittäistä työtäsi

Valikoimamme sisältää myös tuotteiden säilyttämiseen ja moppien pesuun suunnitellut pesusäkit ja moppisäkit. Moppisäkkeihin voi helposti kerätä likaiset mopit ja muut tuotteet sekä kiinnittää helposti mm. siivousvaunuun. Käytännöllisiin pesusäkkeihin mahtuu paljon pyykkiä ja pyykkejä on säkin avulla helppo liikuttaa paikasta toiseen.  Tutustu laadukkaisiin tuotteisiimme ja valitse oikean kokoinen ja oikeanlainen tuote käyttötarkoituksen mukaan.

 

biopussit   energiapussit   jatesakit-ja-jatepussit