Paperit

Paperit

Laadukkaat paperit

Tuotevalikoimaamme kuuluu erilaiset paperituotteet kuten käsi-, wc-, talous- ja teollisuuspaperit sekä paperiannostelijat. Erilaatuisista ja -hintaisista tuoteratkaisuista on helppo valita eri kohteisiin juuri oikeanlaiset paperit. Useiden tuotteiden takaa löytyy ISO 14001 Ympäristösertifiointi. Ympäristöystävälliset tuotteet ovat myös ympäristömerkitty. Valikoimastamme löytyy myös tuotteita, jotka ovat valmistettu EU Direktiivin 1935/2004/ISEGA –hygienia-asetuksen mukaisesti, jolloin paperista ei pääse haitallisia aineita elintarvikkeisiin.

Lähes kaikkien tuotteiden takaa löytyy ISO 14001 Sertifiointi. Ympäristöystävälliset tuotteet ovat myös ympäristömerkitty Ekomerkillä. Valikoimasta löytyy myös tuotteita, jotka ovat valmistettu EU Direktiivin 1935/2004/ISEGA -asetuksen mukaisesti. Tee helppo ja hyvä valinta ja valitse ympäristöystävälliset paperituotteet . Valitse helposti eri laatuvaihtoehdoista käyttöösi sinun käyttöösi sopiva vaihtoehto:

EcoNatural – Kestävän tulevaisuuden tuotteet

Tämän innovatiivisen valikoiman Fiberpack® raaka-aineet on kerätty kierrätetyistä selluloosakuiduista, joita löytyy nestepakkauskartongeista. Korkealaatuisia valkaisemattommilla selluloosakuiduilla valmistettuja tuotteita poikkeuksellisen hyvällä suorituskyvyllä. Kaikissa valikoiman tuotteissa on ympäristömerkki. Havannan ruskea väri kertoo, että paperikuituja ei valkaista tai värjätä kuten monet muut ympäristömerkityt -paperit.

Sininen – Strong – Lujuutta puhtaasta selluloosasta

Täysi valikoima erinomaisen laadukkaita tuotteita, jotka on valmistettu 100% selluloosakuiduista samalla noudattaen korkeita ympäristökriteereitä.

Keltainen – Easy – Perusvalikoiman tuotteet

Valikoiman tuotteet edustaa täydellistä tasapainoa kun etsitään laatua ja vastinetta rahoille. Valikoiman tuotteet on valmistettu 100% kierrätyskuiduista.

Vihreä – Eco – Kunnioitusta luontoa kohtaan

Vihreän valikoiman laadukkaat tuotteet ovat valmistettu 100% kierrätetystä ja regeneroiduista kuiduista. Kaikissa valikoiman tuotteissa on ympäristömerkki.

 wc-paperit kasipaperit paperiannostelijat