Siivouskoneet

Siivouskoneet

Laadukkaat siivouskoneet käyttöösi

Siivouskonevalikoimastamme löydät mm. imurit, lattianhoitokoneet yhdistelmäkoneet sekä painehuuhtelukoneet ja höyrypesulaitteet. Oikein mitoitettu siivouskonevalinta nopeuttaa työskentelyä huomattavasti verrattuna perinteisiin käsityömenetelmiin. Laaja valikoimamme sisältää laadukkaita koneita, jotka lisäävät siivouksen tehokkuutta. Siivouskoneet ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä sekä ominaisuuksiltaan erinomaisia. Oikeanlainen kone tekee työstä kevyempää. Valikoimastamme löydät niin ahtaisiin ja pieniin tiloihin sopivia siivouskoneita, kuin myös isojen hallien ja laitoksien siivoukseen suunniteltuja siivouskoneita.

Käyttökoulutus, huolto ja varaosat

Koneisiin on mahdollista saada esittely ja käyttökoulutus. Saman katon alta löydät myös varaosat ja lisävarusteet sekä koneiden huollon. Säännöllinen koneiden kunnossapito ja huolto vähentävät koneiden toimintahäiriöitä ja näin koneiden tehokkuus paranee. Varaosa- valikoimamme kattaa Suomessa ammattisiivouspuolella yleisesti käytettyjen koneiden osia mm. imukumit, vetoalustat, pesuharjat, sähkölaitteet, pyörät, moottorit, pienosat, letkut ja liittimet, suulakkeet. Tiedustele!

Huoltosopimus

Valitse uuteen koneeseesi huoltosopimus, joka tarjoaa enemmän kuin takuu. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusviat koneen takuuaikana, kun konetta käytetään käyttöohjeiden mukaisesti. Huoltosopimus minimoi ennakoivasti koneiden rikkoutumisriskin. Säännöllinen koneiden kunnossapito ja huolto vähentävät koneiden toimintahäiriöitä ja näin koneiden tehokkuus paranee.

Huoltosopimuksella saa myös ammattimaista teknistä palvelua, joka parantaa koneen ja työsuorituksen tehokkuutta. Koneen luotettava ja tehokas toiminta säilyttää sijoituksesi arvon. Hyvin huollettu kone parantaa myös koneen käyttöturvallisuutta ja lisää sen käyttöikää. Huoltopalvelumme palvelee arkisin sovitusti, kun tarvitset siivouskoneellesi huoltoa tai varaosia.

 

Huolto- ja varaosapalvelu

p. 09 84949 160
service@cleanimport.fi

 

ImuritPainehuuhtelukoneetSiivouskoneetYhdistelmäkoneet