Siivousvälineet

Siivousvälineet

Löydät meiltä tarpeisiisi oikeat siivousvälineet

Siivousvälineiden erilaiset ominaisuudet ja valmistusmateriaalit tekevät joka välineestä uniikin. Siivousvälineet -valikoimastamme löydät eri käyttötarkoitukseen sopivia siivousvälineitä, jotka oikein valittuna oikeassa kohteessa selviytyy sille asetetuista vaativista haasteista. Esimerkiksi eri kiinnitysmekanismeilla toimivat moppi- ja moppikehysratkaisut tuovat siivoukseen alan johtavaa käytännöllisyyttä, ympäristöystävällisyyttä ergonomiaa ja taloudellisuutta. Valintana on niin perinteiset mopit kuin uudet ympäristömerkityt innovaatiot. Valikoimamme kuivaimet ja pesimet sopivat erinomaisesti tehokkaan lattialiinan kanssa kevyeen siivoukseen kuin myös erilaisten pintojen pesemiseen ja kuivaamiseen. Valitse kuivain, jonka materiaalissa on työhön vaadittava kulutuksenkestävyys ja tarvittaessa oikea kemikaalin ja sään kestävyys.

Ylpeänä voimme tarjota laajan valikoiman alan toimivimpia siivouspyyhkeitä. Löydät liinan monikäyttöisistä ja ympäristömerkitystä siivousliinoista kertakäyttöisiin tahran- ja eritteiden poistoliinoihin. Useimmat siivousvälineet kuten siivouspyyhkeet, lattiankuivaimet ja hygieniaharjat ovat värikoodattuja, näin puhtaus voidaan nostaa korkeammalle tasolle. Pitkän perinteen harjan valmistajien valikoimasta löydät harjoja mm. teollisuuden, elintarvikealan, kotitalouksien ja ammattisiivouksen tarpeisiin. Toimistotilojen kovien lattiapintojen sekä mattojen nopeaan puhdistamiseen voit löytää avun helppokäyttöisistä ja tehokkaista mattolakaisimista. Ulkotiloissa taas on roskien kerääminen kevyttä ja mukavaa, ergonomisilla kahvoilla varustetuilla roskanpoimijoilla.

HygieniaharjatElintarvikeiden käsittelyyn tuotteetSiivousvarretSiivouspyyhkeet ja siivousliinatMopit ja moppikehykset

Raskaan työn raatajat

Poista raskasta likaa ja paksuja vahakerroksia karkeammilla hankausvälineillä. Tunnista erilaisten pintojen vahingoittumisriskit ja käytä oikean karkeusasteen hankausvälinettä käsiteltävään pintaan. Pesulaikkoja käytetään yhdessä koneiden ja laitteiden kanssa, jolloin työtehokkuus kasvaa merkittävästi. Valikoimastamme löydät yleiseen- ja peruspuhdistamiseen tarvittavat laikat sekä lattioiden viimeistelyyn käytettäviä kiillotuslaikkoja. Kuivuneiden tahrojen ja maalin poistoon tarvitaan oikeanlainen raappa. Raappavalikoimastamme löydät erittäin terävistä raapoista tasateräisiin raappoihin.

Kiinnitä huomiota ergonomiaan ja käytettävyyteen

Otteenpitävät ja ergonomisesti muotoillut ja suunnitellut siivousvarret edesauttavat hyvinvointia sekä oikean käyttöasennon löytämistä. Laajenna varren käytettävyyttä adaptereilla ja apuvälineillä. Järjestä välineesi myös välinepitimiin, jotta löydät välineesti samasta paikasta seuraavan kerran kun sitä tarvitset. Helppoa ja käytännöllistä eikö?