Yritysesittely

In English gb
Clean Import

Tutustu meihin – Yritysesittely

Olemme toimineet Suomessa puhtausalantuotteiden maahantuojana, tukkuliikkeenä ja valmistajana jo vuodesta 1991. Kehitämme liiketoimintaamme vastuullisesti ja luomme kannattavaa yritystoimintaa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Olemme luotettava, asiantunteva sekä innovatiivinen yhteistyökumppani ja toimimme virallisena Suomen maahantuojana monille kansainvälisille puhtausalan tuotemerkeille, kuten Tana Professional, Vikan, Filmop ja Rubbermaid.

Vahvojen ja kehittyvien tuotemerkkien kautta pääsemme edistykselliseen puhtauteen. Johtavat tuotevalmistajat mahdollistavat vahvat tulevaisuuden tuotemerkit, joihin voimme luottaa kun vaadimme parasta. Olemme sitoutuneet luomaan lisäarvoa asiakkaillemme. Yhteistyössä tuotevalmistajien ja asiakkaidemme kanssa kehitämme innovatiivisia ja kestävämpiä puhtausalanratkaisuja ja näin tuomme Suomen ammattisiivousalalla kestävää kehitystä.

Välitämme tulevaisuudesta

Clean Import kukkaHaluamme kantaa oman kortemme kekoon. Me Clean Importissa kehitämme ja rakennamme tuotevalikoimaamme myös kestävän kehityksen näkökulmasta. Pyrimme siihen, että valikoimamme sisältää joka päivä entistä kestävämpiä tuoteratkaisuja. Tämä on haaste, jonka otamme vastaan näyttääksemme, että välitämme meidän kaikkien tulevaisuudestamme ja ympäristöstämme jossa elämme. Kestävä kehitys on matka aina uusiin oivalluksiin ja rohkeisiin tavoitteisiin. Toivomme, että tulet mukaan tälle matkalle.

Kestävyys tarkoittaa jotain, jota voidaan loputtomasti ylläpitää. Yhteiskunnassamme on yhä tärkeämpää toimia kestävästi. Tämä merkitsee omien tekojen arviointia taloudellisen-, ekologisen- ja sosiaalisen toiminnan kautta. Jokainen joka suuntaa itsensä ja yrityksensä kohti kestävää kehitystä, osoittaa vastuunkantoa, innovatiivisuutta, kannattavuutta ja uskottavuutta tulevaisuudessa.

Voimmekin ylpeänä sanoa, että vaikuttamalla positiivisesti yhteiskuntaan puhtausalanratkaisuillamme, pidämme huolen ihmisten terveydestä sekä ympäristön hyvinvoinnista ja toimimme vastuullisesti tulevia sukupolviamme varten.

Tervetuloa tutustumaan meihin tulevaisuuden hyväksi.

 

Clean Import puhtaustalo

 

Yhteystiedot

 

Asiakas- ja neuvontapalvelumme
tel. +358 (0)9 8494910
cleanimport@cleanimport.fi

Ostot
Topi Tähtinen
tel. +358 (0)9 84949169
topi.tahtinen@cleanimport.fi

 

sstl_logosy_logo

SV_Clean_Import_Oy_FI_183840Clean Import luotettava kumppani logo