Filmop Emotion 0401021 -hotellivaunu

Filmop Emotion 0401021 -hotellivaunu

Filmop Emotion 0401021 -hotellivaunu

Emotion 0605021 -hotellivaunuilla ja huoltovaunuilla voidaan vaivattomasti kuljettaa mm. pyyhkeet ja liinavaatteet sekä kerätä likainen pyykki niin hotelleissa kuin muissa yhteisöissä. Valmistettu kierrätettävästä materiaalista sekä ruostumattomista komponenteista.

Valmistettu korkealaatuisesta polypropeenikopolymeeristä: kevyt, iskunkestävä, raskas ja matalan lämpötilan kestävä.  Hotellivaunu on vahva, erittäin modulaarinen ja helppo puhdistaa. Tyylikäs, mukava ja hyvännäköinen vaunu. Useiden osien ansiosta tämä vaunu on täysin varusteltavissa ja siksi se on ihanteellinen kaikkiin tilanteisiin: ei vain likaisten liinavaatteiden vaihtamiseen puhtaisiin, vaan myös huoneen ja kylpyhuoneen siivoamiseen, jätteiden keräykseen ja minibaarin täyttö. Pohja on varustettu ylimääräisellä vetopöydällä keskellä, jotta se olisi paljon vahvempi raskaassa kuormatussa vaunussa. Ulosvedettävien hyllyjen kantavuus on jopa 15 kg, jos paino jakautuu tasaisesti koko pinnalle.

Sivuseinät voidaan räätälöidä kuvilla, erikoiskuvioilla, kuvilla tai tuotemerkeillä pyynnöstä.  Se on varustettu ergonomisella työntötangolla ja kumipuskurilla. Vaunussa on kätevä ja ergonominen työntökahva, jossa on ontto tila ja kuminauha, johon siivousvälineet pysyvät kiinni työvaiheiden lopussa Kätevät liukuvat lokerot lukolla ja irrotettavalla lukitusavaimella, jotka ovat ihanteellisia työ- ja henkilökohtaisten työkalujen, kuten matkapuhelinten, tablettien, asiakirjojen jne säilyttämiseen ja niiden turvassa pitämiseen. Vahvat hyllyt sileällä pinnalla helpottamaan puhdistamista ja liukurajoittimella takaavat parhaan turvallisuuden

Saatavana myös ovilla korkeimman hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi Mahdollisuus lisätä ylimääräisiä hyllyjä ja/tai laatikoita 10 L, 22 L, 40 L, lukolla tai ilman. Lateksiton tuote.

Mitat 154x64x103,5 cm ja paino 32 kg.

alv. 0% / kpl
Tuotenumero 6SE0401021AE00

Lisätiedot

Tuotenumero 6SE0401021AE00
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 1