Finn Hammer 5L, betoniliuotin

pehmentää ja irrottaa betonia

Finn Hammer 5L, betoniliuotin

Finn Hammer 5L, betoniliuotin

pehmentää ja irrottaa betonia

Finn Hammer on ekologinen betonin irroitusaine / liuotinaine. Sitä voidaan käyttää työkaluihin, koneisiin ja muihin vastaaviin pintoihin. Aine ei vahingoita alumiinia, maalipintaa, lasia eikä kumia. Erityisen tehokas Finn Hammer on betonilattioiden pesussa. Tuote on nestemäinen(paksunnettu) pesuaine, jota käytetään betonin poistossa sekä betoniauton ja betonimyllyn pesuaineena. Ominaisuuksiltaan ylivoimainen ja toimii uskomattoman hyvin ilman mekaanista hankausta! Finn Hammer tekee betonin ja muiden jäämien poistamisesta todella helppoa ja nopeaa.Lisäksi Finn Hammerilla voidaan poistaa kalkki- ja sementtijäämiä, öljyä, rasvaa ja likaa. Sitä voidaan käyttää työkaluihin, koneisiin ja muihin vastaaviin pintoihin. Aine ei vahingoita alumiinia, maalipintaa, lasia eikä kumia. Erityisen tehokas Finn Hammer on betonilattioiden pesussa. Käyttökohteet: Betoniteollisuus, kaivosteollisuus, konevuokraamot, rakennustyömaat, työkoneiden huolto, betonilattioiden asentaja ja kunnostajat.

1. Levitä aine esimerkiksi ruiskulla tai pensselillä alueelle, josta haluat poistaa kuivunutta betonia, kalkkia tai muita jäämiä.
2. Anna aineen vaikuttaa 20–40 min.
3. Aine on aktiivinen ollessaan kostea – vältä aineen kuivumista.
4. Huuhtele käsitelty kohde huolellisesti painepesurilla. Yksityiskohdat puhdistuvat parhaiten upottamalla.
5. Betonin poistoaineen suositeltava käyttölämpötila on yli +5°C.
Ajoneuvoja pestessä pese ensin alusta Finn Cleaner autonpesuaineella, jonka kalvomainen viimeistely helpottaa betonijäämien
irtoamista

alv. 0% / 5L

Lisätiedot

Tuotenumero 94035
Myyntiyksikkö: 5L
Myyntiyksiköitä paketissa: 1