Kuivausrumpu Esteri TC 7730

ilmakondensoiva kuivausrumpu yli 10m2 huoneisiin

Kuivausrumpu Esteri TC 7730

Kuivausrumpu Esteri TC 7730

ilmakondensoiva kuivausrumpu yli 10m2 huoneisiin

Myyntialueemme tuotteelle: Pääkaupunkiseutu. Toimitusaika: n. 1-1,5 viikkoa tilauksesta. Hintaan sisältyy koneen kuljetus ja asennustyö (valmiit liitännät). Katso koneen mitat ja mittaa tila johon kone/koneet jo ennen tilausta. 7720-V Moppi -koneen voit varustaa myös kuivausrummulla. Jos haluat tehdä pesukoneesta ja kuivausrummusta tornin hanki tuotteet:

1. Jalusta Esteri PKJ 7720
2. Kuivausrumpu Esteri TC 7730 (Ilmakondensoiva kuivausrumpu, joka sopii vain yli 10m2 huoneisiin, koska lämmittää samalla huonetta) tai kuivausrumpu Esteri TW 8660 (Lämpöpumppu kuivausrumpu, joka sopii myös alle sekä yli 10m2 huoneisiin)
3. Torniasennussarja Esteri 7730 tai Esteri 8660 (riippuen kuivausrumpumallista)

Esteri TC 7730 on kondensoiva kuivausrumpu, jossa on monipuoliset ohjelmistot, erinomainen kuivausteho sekä erittäin hiljainen käyntiääni. Rumpu soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa tarvitaan kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä, kuten kiinteistöpesuloissa, opiskelija-asuntoloissa, laitoksissa, siivouskeskuksissa jne.

HELPPOKÄYTTÖINEN
Koneen korkearesoluutioinen 4,3” värinäyttö on selkeä. Näyttö on suomenkielinen, mutta siihen on omalla painikkeella valittavissa 22 muuta kieltä. Ohjelman jälkeen näyttö palaa suomenkieliseksi. Ohjelmavalinta on helppoa, sillä valittavissa olevien toimintojen painikkeet on valaistu. Kosteusohjattua perusohjelmia on 9 ja lisäksi on 2 aikaohjattua ohjelmaa. Ohjelmia voi muokata mieleisekseen lisävalinnoilla kuten kuivaustason korotus, hellävarainen ja rummun suunnanvaihto. Perusohjelmien lisäksi koneessa on 10 tekstiilikohtaista ohjelmaa esim. urheiluvaatteet. Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi ja jäljellä oleva aika. Ajastetun käynnistyksen avulla voi kuivaukseen hyödyntää edullisempaa yösähköä.

3D-KUIVAUKSEN UUSI ULOTTUVUUS
Suuri 3D-rumpu antaa pyykille enemmän tilaa aueta kuivauksen aikana. Tasaisen kuivauksen varmistavat erikoismuotoillut nostimet, jotka liikuttavat pyykkiä myös etu- ja takaosan välillä. Ruostumattomasta teräksestä tehty rumpu on tuettu edestä kantorullilla ja takaa akselilla. Rakenteen ansiosta rumpu on hiljainen ja kestävä.

TEHOKAS KUIVAUS
3D-rummun nostimet jakavat pienellä lastilla ilmaa huomattavasti paremmin pyykin sekaan ja täydellä lastilla avaavat pyykkiä aiempaa enemmän. TC 7730 mallin suuri lämmönvaihdin kondensoi kosteutta tehokkaasti. Näiden ominaisuuksien ansiosta kuivaus on nopeaa, esimerkiksi kaappikuiva puuvillaohjelman kesto on 83 min.

KÄYTTÖMUKAVUUTTA KAIKILLA TASOILLA
Selkeä käyttöpaneeli ja A3-kokoinen laminoitu pikakäyttöohje opastavat käyt- täjää. Rummun valaistus, iso täyttöaukko (halk. 36 cm) sekä 180° aukeava täyttö- luukku tekevät koneen mukavaksi käyttää. Luukku on oikeakätinen, mutta on muutettavissa myös vasenkätiseksi. Erinomaisen äänieristyksen ansiosta käynti- ääni on erittäin hiljainen (50 dBA). Torniasennussarjalla rummun voi asentaa torniksi pesukoneen Esteri 7720 päälle.

AMMATTILAISEN LAATUA JATKUVAAN KÄYTTÖÖN
Esteri TC 7730 kuivausrummun valmistaa sveitsiläinen Schulthess AG, jolla on yli 100 vuoden kokemus pesulakoneiden valmistuksesta. Kiinteistöpesulakäytössä koneilla on 2 vuoden täystakuu ja 5 vuoden rakennetakuu (lisätietoja Esteri-5 -takuuehdoissa).

alv. 0% / kpl
Tuotenumero ESTERITC7730
SKU ESTERITC7730 Category
Korkeus: 850mm
  Leveys: 600mm
  Pituus: 630mm

Lisätiedot

Tuotenumero ESTERITC7730
Myyntiyksikkö: kpl
SKU ESTERITC7730 Category
Korkeus: 850mm
  Leveys: 600mm
  Pituus: 630mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1