Kuivausrumpu Esteri TW 8660, lämpöpumpun avulla

kondensoiva kuivausrumpu myös alle 10m2 tiloihin

Kuivausrumpu Esteri TW 8660, lämpöpumpun avulla

Kuivausrumpu Esteri TW 8660, lämpöpumpun avulla

kondensoiva kuivausrumpu myös alle 10m2 tiloihin

Myyntialueemme tuotteelle: Pääkaupunkiseutu. Toimitusaika: n. 1-1,5 viikkoa tilauksesta. Hintaan sisältyy koneen kuljetus ja asennustyö (valmiit liitännät). Katso koneen mitat ja mittaa tila johon kone/koneet jo ennen tilausta. 7720-V Moppi -koneen voit varustaa myös kuivausrummulla. Jos haluat tehdä pesukoneesta ja kuivausrummusta tornin hanki tuotteet:

1. Jalusta Esteri PKJ 7720
2. Kuivausrumpu Esteri TC 7730 (Ilmakondensoiva kuivausrumpu, joka sopii vain yli 10m2 huoneisiin, koska lämmittää samalla huonetta) tai kuivausrumpu Esteri TW 8660 (Lämpöpumppu kuivausrumpu, joka sopii myös alle sekä yli 10m2 huoneisiin)
3. Torniasennussarja Esteri 7730 tai Esteri 8660 (riippuen kuivausrumpumallista)

Esteri TW 8660 on lämpöpumpun avulla kondensoiva kuivausrumpu, jossa on monipuoliset ohjelmistot, erinomainen kuivausteho sekä erittäin hiljainen käyntiääni. Rumpu soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa tarvitaan kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä, kuten kiinteistöpesuloissa, opiskelija-asuntoloissa, laitoksissa, siivouskeskuksissa jne. TW 8660 voidaan asentaa pesukoneen Esteri 7720 päälle torniksi.

HELPPOKÄYTTÖINEN
Koneen korkearesoluutioinen 4,3” värinäyttö on selkeä. Näyttö on suomenkielinen, mutta siihen on valittavissa myös muita kieliä. Ohjelmavalinta on helppoa, sillä valittavissa olevien toimintojen painikkeet on valaistu. Kosteusohjattua perusohjelmia on 9 ja lisäksi on 2 aikaohjattua ohjelmaa. Ohjelmia voi muokata mieleisekseen lisävalinnoilla kuten kuivaustason korotus, hellävarainen ja Antibac. Perusohjelmien lisäksi koneessa on 11 tekstiilikohtaista ohjelmaa esim. urheiluvaatteet. Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi ja jäljellä oleva aika. Ajastetun käynnistyksen avulla voi kuivaukseen hyödyntää edullisempaa yösähköä.

3D-KUIVAUKSEN UUSI ULOTTUVUUS
Suuri 3D-rumpu antaa pyykille enemmän tilaa aueta kuivauksen aikana. Tasaisenkuivauksen varmistavat erikoismuotoillut nostimet, jotka liikuttavat pyykkiä myös etu- ja takaosan välillä. Nostimet jakavat pienellä lastilla ilmaa huomattavasti paremmin pyykin sekaan ja täydellä lastilla avaavat pyykkiä aiempaa enemmän. Rummun suunnanvaihto estää pitkien tekstiilien rullautumisen kuivauksen aikana. Ruostumattomasta teräksestä tehty rumpu on tuettu edestä kantorullilla ja takaaltaakselilla. Rakenteen ansiosta rumpu on hiljainen ja kestävä.

ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ KUIVAUS
Lämpöpumppu kierrättää kuivauksessa käytetyn lämmön takaisin pyykkiin ja senvuoksi energiansäästö on huomattava, jopa 50% ilmakondensoivaan rumpuun verrattuna. Koneen puhdistusautomatiikka puhdistaa kondensiopatterin kuivauksen aikana keräämällään vedellä ja lopuksi poistaa nukan viemäriin.Puhdistusjärjestelmän ansiosta kone kestää pidempään, säilyttää tehonsa jatarvitsee vähemmän huoltoa.

KÄYTTÖMUKAVUUTTA KAIKILLA TASOILLA
Selkeä käyttöpaneeli ja A3-kokoinen laminoitu pikakäyttöohje opastavat käyttäjää.Rummun valaistus, iso täyttöaukko (halk. 36 cm) sekä 180° aukeava täyttöluukkutekevät koneen mukavaksi käyttää. Luukku on oikeakätinen, mutta onmuutettavissa myös vasenkätiseksi. Lämpöpumpun vuoksi kone tuottaa vain vähän lämpöä tilaan, joten koneen voi asentaa myös pieneen tilaan. Erinomaisenäänieristyksen ansiosta käyntiääni on erittäin hiljainen (61 dbA). Torniasennussarjalla rummun voi asentaa torniksi pesukoneen Esteri 7720 päälle.

AMMATTILAISEN LAATUA JATKUVAAN KÄYTTÖÖN
Esteri TW 8660 kuivausrummun valmistaa sveitsiläinen Schulthess AG, jolla on yli 100 vuoden kokemus pesulakoneiden valmistuksesta. Kiinteistöpesulakäytössäkoneillaon 2 vuoden täystakuu ja 5 vuoden rakennetakuu (lisätietoja Esteri-5 -takuuehdoissa).

alv. 0% / kpl
Tuotenumero ESTERITW8660
SKU ESTERITW8660 Category
Korkeus: 850mm
  Leveys: 595mm
  Pituus: 640mm

Lisätiedot

Tuotenumero ESTERITW8660
Myyntiyksikkö: kpl
SKU ESTERITW8660 Category
Korkeus: 850mm
  Leveys: 595mm
  Pituus: 640mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1