TUOTE Korvaava tuote T0714867

Tana Nowa Quick Des 750ml LOPETETTU

TUOTE Korvaava tuote T0714867

  • T07878

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Tana Professional NOWA quick des on käyttövalmis desinfiointispray keittiöille. Käyttövalmis desinfiointispray käytettäväksi terveydenhuollon aloilla ja elintarvikealan yrityksissä sekä hotelleissa ja ravintoloissa. Sopii lihan-, kalan- ja vihannesleikkaustasojen desinfiointiin. Ei tarvitse huuhdella pois pöydiltä, joilla käsitellään elintarvikkeita. DGHM-listattu. Hajusteeton. pH tiivisteessä 11, käyttöliuoksessa 11.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero T07878
Myyntiyksikkö: kpl
SKU T07878 Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 10

Lisätiedot

SKU T07878 Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Tuotenumero T07878

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.