korjaamoihin ja teollisuushalleihin

KW I-TEK 11 5L, peruspuhdistusaine

korjaamoihin ja teollisuushalleihin

  • 94645

    Tuotenumero

  • 5L

    Myyntiyksikkö

  • Matalavaahtoinen emäksinen teollisuuspesuaine. Poistaa tehokkaasti öljyä, pikeä, rasvaa, vahaa ja karkeata likaa. Myös vesiohenteiset liimat irtoava tällä pesutiivisteellä. KW I-TEK 11 soveltuu vettä sietäville pinnoille korjaamoissa ja teollisuushalleissa. Myös koneiden ja kuljetuskaluston pesuun painepesukoneen kanssa. Soveltuu käsi- ja konetyömenetelmin käytettäväksi. pH tiivisteessä 11,2, pH käyttöliuoksessa 10,5. Käyttöohje: Ylläpitosiivous: 1-10 ml/1 L vettä. Peruspuhdistus: 10 – 50 ml/1 L vettä. Levitä liuos pestävälle pinnalle. Anna vaikuttaa 5 – 15 minuuttia. Hankaa ja vesi-imuroi tai käytä yhdistelmäkonetta. Tarvittaessa huuhtele pinta puhtaalla vedellä. Painepesukone 3 – 10 % annostus. Liotusaineena: valmista 30 – 100 % liuos, vaikutusaika. 0,5 – 12 h. Huuhtele puhtaalla vedellä.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / 5L

Lisätiedot

Tuotenumero 94645
Myyntiyksikkö: 5L
Myyntiyksiköitä paketissa: 3

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 3
Tuotenumero 94645

KW Professional – Suomalaiset puhdistusaineet

KW Professional on Suomalainen tuotemerkki, jonka tuotevalikoimasta löydät pesujauheita teollisuuteen ja kuluttajille sekä maatalouteen. Tuotemerkin alta löydät puhdistusaineita kaikkiin tarkoituksiin, sekä nestemäisinä että jauheina, moniin eri tarpeisiin. Tuotemerkki syntyi jo 80-luvun alussa ja se on nyt yksi tunnetuimpia siivousainemerkkejä Suomessa ja se tunnetaan laadukkaista ja helppokäyttöisistä tuotteistaan. Alkuvaiheessa tuotemerkki valmisti ainoastaan nestemäisiä aineita. Markkinoiden toivomuksesta ryhdyttiin kehittämään myös jauhemaisia puhdistusaineita. Nyt tuotemerkin alla ovat pintojen yleispuhdistus-, desinfiointi- ja hoitotuotteet, henkilöhygienia ja tekstiilinhoitotuotteet, sekä tuotteet maatalouteen ja teollisuuteen.

Raikkaita nestesaippuoita sekä desinfiointiaineita

Tuotemerkki valmistaa erilaisia nestemäisiä saippuoita kätevissä 0,5L pumppupulloissa, 5L täyttökanistereissa ja 1L Dispensopac -järjestelmään sopivilla pulloilla. Valitse värikkäitä ja miellyttävän tuoksuisia nestesaippuoita raikastamaan saniteettitiloja, tai tuoksuttomia ja värittömiä, allergia- ja astmaliiton hyväksymiä tuotteita. Jos pyrit pitämään yllä hyvää käsihygieniaa ja estää tarttuvien tautien leviämistä käsien kautta, valitse laajatehoiset, geelimäiset ja desinfioivat käsihuuhteet, jotka tuhoavat bakteereja, homeita ja hiivoja. Tehokkaat desinfiointiaineet on suunniteltu juuri silmällä pitäen Suomen tarkkoja hygieniavaatimuksia ja niistä löydät niin tuoksuttoman kuin miellyttävän tuoksuiset vaihtoehdot. Muistutukseksi: niin kuin kaikkien desinfiointiaineiden kohdalla, myös KW:n desinfiointiaineiden vaikutus riippuu vaikuttavasta aineesta, käyttöliuoksen väkevyydestä, vaikutusajasta, lämpötilasta, pH:sta, veden kovuudesta, lian määrästä, pinnan tyypistä ja tuhottavista mikrobeista.

Katso myös:  Tuotekortit & Käyttöturvallisuustiedotteet