Yritysesittely - Clean Import

Yritysesittely

Clean Import – 100% suomalainen perheyhtiö – Vuodesta 1991

Vuonna 1991 Suomi pyristeli laman kourissa. Suomen historian yksi pahimmista talouskriiseistä iski kuin salama yllättäen ja se kaatoi ihmisiä, yrityksiä ja pankkeja. Elämä ei ollut herkkua, oli sopeuduttava epävakaisiin oloihin. Tämän epävakaan myrskyn keskelle vuonna 1991 syntyi myös sisulla kasvanut yrityksemme Clean Import. Ruorissa tällöin oli perustajamme Ahti Mäenpää ja Ahti onkin lausunut ”Olemme yksi esimerkki siitä, että vaikeat ajat ovat myös suuri mahdollisuus. Kun elämä tuntuu epäreilulta, täytyy avata sydän muutokselle, eikä luovuttaa”. Tänä päivänä Clean Import toimii edelleen Puhtaus- ja kiinteistönhoitoalalla maahantuojana, tukkuliikkeenä ja valmistajana. Ruorissa nykyään toimii Mikko Mäenpää, joka on Ahti Mäenpään poika. Sama sisukkuus on edelleen arvojamme, mutta ei riitä,  että yrityksiämme pelastetaan, samalla sisukkuudella meidän täytyy muun muassa vaalia yhteistä perintöämme, kaunista maapalloamme, jossa me kaikki elämme!

Puhtaus- ja kiinteistönhoitotuotteita ammattilaisille ja yrityksille

Innovatiivisten ja ammattimaisten puhtausratkaisujen toimittajana ja kehittäjänä tarjoamme sinulle kumppanuuden, joka tuottaa arvoa. Vastaamalla sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi jaamme vuosikymmenien puhtausalan kokemuksemme kanssasi sekä annamme koulutusta menetelmien ja tuotteiden käytöstä. Virallisena partnerina ja Suomen maahantuojana toimimme monille alamme arvostetuimmille kansainvälisille tuotemerkeille, kuten Greencare Professional, KW Professional, Lucart Professional, Vikan Professional, Filmop ja Rubbermaid. Vahvojen ja vastuullisesti kehittyvien brändien kautta pääsemme myös edistykselliseen ja kestävään puhtauteen. Ne mahdollistavat vahvat tulevaisuuden tuotemerkit, joihin voimme luottaa kun vaadimme parasta.

Välitämme tulevaisuudesta

Yhteiskunnassamme on yhä tärkeämpää toimia kestävästi – Haluamme kantaa oman kortemme kekoon. Me Clean Importissa mm. lajittelemme ja edesautamme omien jätteidemme hyötykäyttöä parhaamme mukaan sekä valitsemme sähkömme kestävistä lähteistä. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on kuitenkin kehittää ja rakentaa tuotevalikoimaamme myös kestävyyden näkökulmasta ja puhua sen puolesta. Pyrimme siihen, että valikoimamme sisältää nyt ja tulevaisuudessa entistä kestävämpiä tuoteratkaisuja. Tämä on haaste, jonka otamme vastaan näyttääksemme, että välitämme meidän kaikkien tulevaisuudestamme ja ympäristöstämme jossa elämme. Jokainen joka suuntaa itsensä ja yrityksensä kohti kestävää kehitystä, osoittaa vastuunkantoa, innovatiivisuutta, kannattavuutta ja uskottavuutta tulevaisuudessa. Se on matka aina uusiin oivalluksiin ja rohkeisiin tavoitteisiin. Toivomme, että tulet mukaan tälle matkalle!