Saniteettivarusteet julkisiin tiloihin - Clean Import

Saniteettivarusteet julkisiin tiloihin

Sisusta värien mukaan julkiset saniteettitilat

Kun puhumme sisustamisesta ei useinkaan tule mieleen saippua-annostelijat, roskakorit, wc-harjat ja käsipyyheannostelijat. Mutta mitä on julkinen ja yrityksen saniteettitila ilman toimivaa hygieniaa ja sen vaativia helppohoitoisia varusteita? Niin, on asioita jotka vain täytyy tilasta löytyä, ilman niitä asiat ovat epäjärjestyksessä eikä hygieniataso yllä vaaditulle tasolle jotta käyttäjät saisivat siistin kuvan. Harva kuitenkaan haluaa, että esim. yrityksen toimitilat antaisivat asiakkaalleen likaisen kuvan.

Kuten monet tietävät, visuaalisuus vaikuttaa moneen. Väreillä ja muodoilla saamme kerrottua tarinaa ja annamme tilalle ilmeen. Koska nykypäivänä yrityksen imagon rakentaminen ja toimitilojen arkkitehtuuri on iso osa elämäämme, teimme tuotesivut, jotta voit valita saniteettivarusteet helposti värien mukaan! Aluksi mukana ovat mm. valkoinen, musta ja metallin väri. Tuotteet ovat yhdisteltävissä ja niiden valintaan on vaikuttanut myös käytettävyys ja helppohoitoisuus. Surffaile rauhassa ja valitse omaan tilaasi sopiva värivalikoima, jotta saat oman näköisesi lopputuloksen.

Kiinnostuitko? Ota yhteys myyntiimme cleanimport@cleanimport.fi tai soita puh. 09-849 4910!  Palvelumme kattavat räätälöidyt sopimushinnat, käyttöopastuksen ja huolto- ja varaosapalvelun.

Rekisteröidy ja tilaa tunnukset verkkokauppaamme>>

Katso kaikki WC- ja kylpytilasiivoustuotteet >>

Näytetään kaikki 43 tulosta