vaahdottava

Rubbermaid annostelija 400 ml valkoinen

vaahdottava

  • RFG450008

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Rubbermaid annostelija 400 ml on pieni kooltaan ja helppo sijoittaa eri kohteisin. Mitat:10,5x 21,3x13,7cm (LxKxS). Annostelijat hyödyt ja edut • Hygieenisesti suljetut täytepussit (tuotekoodi RVU5749): pitää saippua- ja käsidesinfiointiaineet tuoreina ja välttää ristikontaminaation. Nopea ja helpompi huoltaa sekä estää vuodot ja tukkeutumisen • Tehokas käyttökustannus: annostelutekniikka mahdollistaa jopa 2 000 (400 ml:n täyttö) tai 4 000 (800 ml:n täyttökerta) käsienpesukertaa täyttöä kohti • Avainlukittava • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä: kestävä, vähentää ilkivallan riskiä, ihanteellinen järjestelmä vilkkaan liikenteissä paikoissa

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero RFG450008
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 10

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Tuotenumero RFG450008

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.