kosteusvoidetta sisältävä vaahtosaippua

Rubbermaid Spray Lotion Soap With Moisture 400ml

kosteusvoidetta sisältävä vaahtosaippua

  • RVU5749

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Täyttöpakkaus 400ml annostelijaan tuotekoodilla RFG450008. Rubbermaid Spray Lotion Soap With Moisture on kosteusvoidetta sisältävä vaahtosaippua, joka tuottaa paksun vaahdon käsien hellävaraiseen puhdistamiseen varmistaen, että kädet ovat puhtaat ja raikkaat. Suljetut, kertakäyttöiset täyttöpakkaukset estävät vuodot tai tukkeutumisen. Tehokas teknologia tarjoaa jopa 2 000 käsinpesua maksimaalisen kustannustehokkuuden saavuttamiseksi.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero RVU5749
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 12

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 12
Tuotenumero RVU5749

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.