Unger Hydropower pesulaite ulkolasipinnoille - Clean Import

Unger Hydropower pesulaite ulkolasipinnoille

Unger HydroPower® -puhdasvesiksikkö

Ammattikäyttöön tarkoitettu Unger HydroPower® -ikkunanpesulaite on markkinoiden helpoin ja tehokkain järjestelmä. HydroPower® on aikaa säästävä ja tehokas tapa puhdistaa hyvin vettä sietävät julkisivut ja ulkolasipinnat sekä aurinkopaneelit jättäen tahrattoman puhtaan tuloksen.

HydroPower® – suodatinyksikkö liitetään vesijohtoverkkoon ja voit puhdistaa lasipintoja ja aurinkopaneeleja ilman kemikaaleja (kemikaalivapaa siivous), koska laite suodattaa veden puhtaaksi. Kuivausta ei tarvita, vaan pesun jälkeen pinta kuivuu itsestään kirkkaaksi ja raidattomaksi.

Unger Connect nLite® -varret Unger puhdasvesiyksikköön

Innovatiivinen Ungerin nLite® -varsisarja hyödyntää molempia teleskooppisia ja modulaarisia konsepteja, joten voit lisätä niitä tai poistaa jatkovarret puhdistusta varten mille tahansa korkeudelle. Teleskooppivarsien jatko-osilla saavutat jopa 20 metrin pesukorkeuden. Tutustu varsiin

Ungerin nLite® -varsiin on saatavilla erilaisia pesuharjoja, joiden puhdistusteho on erittäin korkea ja villisian harjasta olevat ulkoharjakset raidattomaan pesutulokseen.

Kysy lisää myynnistämme, autamme oikean tuotepaketin valinnassa >> cleanimport@cleanimport.fi.

Kiinnostuitko, pyydä tarjous >>

Katso videoilta kuinka järjestelmä toimii

UNGER-tuotepaketit – kaikki valmista käyttöä varten

Olemme koonneet sinulle valmiiksi starttipaketit

Näytetään kaikki 71 tulosta