(Ovaaliin -varteen). Angle adapter kit S

Unger nlite kulmaputki 15cm, säädettävät kulmat

(Ovaaliin -varteen). Angle adapter kit S

  • UNGS15

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Kulmasovitin Unger nlite Carbon/Carbon24K-varsiin. Sovittimessa on FastLoc-kiinnitys: yhdellä napsautuksella: yksinkertainen, nopea ja vakaa yhteys jokaiseen työtilanteeseen, vaihda harjat sekunneissa ja säädä harjan kulmaa 45° hetkessä. Ei vääntymistä siivouksen aikana. Sopii Unger Hydropower -järjestelmän Ovalleihin varsiin.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero UNGS15
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 5

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 5
Tuotenumero UNGS15

Unger Hydropower – ulkolasipintojen korkeapesumenetelmä

Unger Hydrpower -puhdistusmenetelmällä saavutat rahallista säästöä, ajan säästöä sekä joustavuutta työssäsi. Liitä Unger Hydropower vesijohtoverkkoon ja voit puhdistaa turvallisesti lasipinnat myös korkealta ilman nostolaitetta tai kemikaaleja, laite itse muuttaa veden puhdistavaksi. Kuivausta ei tarvita, vaan pesun jälkeen pinta kuivuu itsestään kirkkaaksi ja raidattomaksi. Laadukkaat ja kestävät tuotteet on valmistettu Saksassa. Laite sopii hyvin mm. omakotitalojen, ostoskeskuksien ja taloyhtiöiden lasipintojen ja parvekelasien puhdistamiseen nopeasti ja turvallisesti.

Lue lisää ja tutustu tuotevalkoimaan

Unger – tuotteet

Unger perustettiin jo vuonna 1964. Unger kehittää innovatiivisia ja uniikkeja työvälineitä, jotka auttavat puhtaudenalan ammattilaisia työskentelemään tehokkaammin ja terveellisemmin. Nykypäivänä yritys toimittaa puhtaudenalan ratkaisuja yli 80 eri maahan ympäri maailmaa. Koska ammattisiivousala kohtaa yhä enemmän kustannuspaineita tulevaisuudessa pyrkii Unger tarjoamalla tuotteita, jotka vaativat vähemmän veden käyttöä ja kemikaaleja, mutta varmistaen kuitenkin, että työvälineet pystyvät tarjoamaan entistä hygieenisemmät ja puhtaammat tulokset vähemmällä työvoiman käytöllä. Unger siis sitoutuu auttamaan sinua tehostamaan puhdistustyötäsi ja hallitsemaan kustannuksia.