käyttövalmis 1 L

KW I-TEK 6, liiman- , maalin-, graffitinpoistoaine

käyttövalmis 1 L

  • 95241

    Tuotenumero

  • 1L

    Myyntiyksikkö

  • Liimanpoistoaine, maalinpoistoaine ja graffitinpoistoaine. Tehokas ja ympäristöystävällinen (biohajoava) käyttövalmis liuotin, joka on tehty korvaamaan perinteisiä hiilivetyliuottimia. Poistaa tehokkaasti kovettumattomat polymeeriliimat, polyesterihartsia, ikkuna- ja lattiateippiliimajäämiä. Myös lattiavaha irtoaa. Käyttökohteina puu- ja veneteollisuus sekä rakennusremontit liimajäämiä poistettaessa ikkunoista ja lattioista. Levitä sellaisenaan puhdistettavalle pinnalle. Vaikutusaika 5-15 minuuttia.Pyyhitään pois. pH käyttöliuoksessa 7. Ei suositella käytettäväksi maalatuilla pinnoilla, kokeile ensin huomaamattomalla alueella. Graffitin jälkiä poistattaessa on pinta hyvä viimeistellä KW Yleispesu -liuoksella.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / 1L

Lisätiedot

Tuotenumero 95241
Myyntiyksikkö: 1L
Myyntiyksiköitä paketissa: 10

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Tuotenumero 95241

KW Professional – Suomalaiset puhdistusaineet

KW Professional on Suomalainen tuotemerkki, jonka tuotevalikoimasta löydät pesujauheita teollisuuteen ja kuluttajille sekä maatalouteen. Tuotemerkin alta löydät puhdistusaineita kaikkiin tarkoituksiin, sekä nestemäisinä että jauheina, moniin eri tarpeisiin. Tuotemerkki syntyi jo 80-luvun alussa ja se on nyt yksi tunnetuimpia siivousainemerkkejä Suomessa ja se tunnetaan laadukkaista ja helppokäyttöisistä tuotteistaan. Alkuvaiheessa tuotemerkki valmisti ainoastaan nestemäisiä aineita. Markkinoiden toivomuksesta ryhdyttiin kehittämään myös jauhemaisia puhdistusaineita. Nyt tuotemerkin alla ovat pintojen yleispuhdistus-, desinfiointi- ja hoitotuotteet, henkilöhygienia ja tekstiilinhoitotuotteet, sekä tuotteet maatalouteen ja teollisuuteen.

Raikkaita nestesaippuoita sekä desinfiointiaineita

Tuotemerkki valmistaa erilaisia nestemäisiä saippuoita kätevissä 0,5L pumppupulloissa, 5L täyttökanistereissa ja 1L Dispensopac -järjestelmään sopivilla pulloilla. Valitse värikkäitä ja miellyttävän tuoksuisia nestesaippuoita raikastamaan saniteettitiloja, tai tuoksuttomia ja värittömiä, allergia- ja astmaliiton hyväksymiä tuotteita. Jos pyrit pitämään yllä hyvää käsihygieniaa ja estää tarttuvien tautien leviämistä käsien kautta, valitse laajatehoiset, geelimäiset ja desinfioivat käsihuuhteet, jotka tuhoavat bakteereja, homeita ja hiivoja. Tehokkaat desinfiointiaineet on suunniteltu juuri silmällä pitäen Suomen tarkkoja hygieniavaatimuksia ja niistä löydät niin tuoksuttoman kuin miellyttävän tuoksuiset vaihtoehdot. Muistutukseksi: niin kuin kaikkien desinfiointiaineiden kohdalla, myös KW:n desinfiointiaineiden vaikutus riippuu vaikuttavasta aineesta, käyttöliuoksen väkevyydestä, vaikutusajasta, lämpötilasta, pH:sta, veden kovuudesta, lian määrästä, pinnan tyypistä ja tuhottavista mikrobeista.

Katso myös:  Tuotekortit & Käyttöturvallisuustiedotteet