valkoinen

Rubbermaid hoitotason suojaliinapaketti 320kpl,

valkoinen

  • R7817V

    Tuotenumero

  • pkt

    Myyntiyksikkö

  • Suojaavat alusliinapaperit, jotka kestävät kosteutta asennetaan hoitotasolle tahrojen ehkäisemiseksi ennen vaipanvaihtoa tai hoitotyötä. Koko vattuna: 43x32cm

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / pkt

Lisätiedot

Tuotenumero R7817V
Myyntiyksikkö: pkt
SKU R7817V Categories ,
  Leveys: 318mm
  Pituus: 432mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU R7817V Categories ,
  Leveys: 318mm
  Pituus: 432mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero R7817V

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.