harmaa, horisontaalinen

Rubbermaid hoitotaso & vaipanvaihtopöytä

harmaa, horisontaalinen

  • R7818V

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Taitettava ja mukautuva pienen tilan hoitotaso turvavyöllä ja globaaleilla turvallisuus-standardeilla (ASTM tai EN 12221-1). Kestävä ja vakaa, kestämään painoa jopa 22kg asti. Antibakteerinen design estää bakteerien kasvun alustalla. Integroituna hoitotasoa suojaava alusliinapaperin -annostelujärjestelmä, näin käyttäjä voi asentaa alusliinapaperin hoitotasolle tahrojen ehkäisemiseksi ennen vaipanvaihtoa (R7817V alusliinapaperipaketti myydään erikseen). Mitat: 547 x 845 x 102mm. Seinäkiinnitys.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero R7818V
Myyntiyksikkö: kpl
SKU R7818V Categories , ,
Korkeus: 102mm
  Leveys: 845mm
  Pituus: 547mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU R7818V Categories , ,
Korkeus: 102mm
  Leveys: 845mm
  Pituus: 547mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero R7818V

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.