Vileda Wipro -liina sininen 36x42cm, antibacterial

  • S137001

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • WiPro on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen yleispyyhe. Pinnan lateksinystyrät poistavat tehokkaasti kiinnittynyttäkin likaa ja pyyhkeellä on erinomainen imu- ja liansitomiskyky. Lateksinystyröihin lisätty hopeakloridi tuo pyyhkeelle antibakteerisen ominaisuuden, joka lisää pyyhkeen käyttöturvallisuutta ja ehkäisee hajunmuodostusta pyyhkeessä. WiPron antibakteerinen ominaisuus on sertifioitu riippumattomissa tutkimuksissa, Hohenstein Instituutissa, Saksassa. HYGIENIA JA TURVALLISUUS Antibakteerinen ominaisuus lisää pyyhkeen käyttöturvallisuutta vähentämällä bakteerien leviämisen riskiä. Värikoodaus minimoi bakteerien leviämisen. Käyttöalue: WiPro Antibacterial on yleispyyhe, joka tehokkuutensa ja antibakteerisen ominaisuutensa vuoksi soveltuu erityisen hyvin keittiöihin ja ravintoloihin, on erittäin hyvä valinta myös muilla käyttöalueilla. Antibakteerinen WiPro soveltuu kaikille kosteutta kestäville pinnoille. Käyttö: Käytetään nihkeänä, kosteana tai märkänä tarpeen ja käyttökohteen mukaan. Käytä pyyhettä taiteltuna parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi ja pyyhittäessä vaihda pyyhintäpintaa likaisuuden mukaan. Nihkeäpyyhinnässä puhdistusaineliuosta 20 ml/pyyhe. Materiaali: 45% Viskoosi, 35% Puuvilla, 20% Polyesteri, hopeakloridi.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero S137001
Myyntiyksikkö: kpl
SKU S137001 Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 20

Lisätiedot

SKU S137001 Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 20
Tuotenumero S137001

Vileda Professional – puhtausmenetelmät

Vileda on maailmanlaajuisesti toimiva saksalainen siivous- ja puhdistusvälineiden tuotemerkki ja se kuuluu Freudenberg Group-korserniin. Yrityksen toiminnot on jaettu kuluttaja- ja ammattilaisosastoihin, joista ammattilaisille suunnatut tuoteratkaisut tunnetaan erinomaisesta suorituskyvystään ja ergonomiastaan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Weinheimissa Saksassa. Viledalla on moppitehdas Suomessa ja tunnettuja tehtaan valmistamia tuotteita on mm. Swep -moppimenetelmän tuotteet.

Kestävä kehitys

Pitkän aikavälin liiketoimintamme perusta on sukupolvelta toiselle siirtyvä ajattelutapa, ja tärkeä osa tätä ajattelutapaa on myös suhtautumisemme kestävään kehitykseen. Tuotteemme ovat tunnettuja kestävyydestään, pestävyydestään, suorituskyvystään ja ergonomiastaan. Me kiinnitämme huomiota raaka-aineiden hankintaan, tuotteidemme valmistustapaan, jakelemiseen, käyttöön ja hävittämiseen. Meillä on ISO 14001 – ja OHSAS 18001 -standardien mukainen sertifiointi. Esimerkki maakohtaisista sertifioinneista on Vileda Professional -vaihtomopeille myönnetty Joutsenmerkki.

Lisäksi FHCS:n uusimman Yhdysvalloissa sijaitsevan valmistuspaikan rakentamisessa on huomioitu kestävä kehitys alusta lähtien. Koko toimipaikalle pyritään saamaan LEED-sertifiointi (LEED: Leadership in Energy & Environmental Design, Yhdysvaltojen Green Building Councilin luokitusjärjestelmä). Energiankulutusta on onnistuttu vähentämään yli 25 %. Meille kestävä kehitys tarkoittaa sitä, että noudatamme ekologisia, sosiaalisia ja ekonomisia arvoja joka päivä ja olemme sitoutuneet toimimaan kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Tiedostamme, että kestävä kehitys on jatkuva, jokapäiväinen haaste ja sitä on elettävä ja toteutettava kaikissa yrityksen osastoissa. Pitkän aikavälin vastuu ihmisiä ja ympäristöä kohtaan on määritetty emoyhtiö Freudenbergin laatimissa pääperiaatteissa ja ne vaativat koko FHCS-organisaation jokaisen työntekijän henkilökohtaista sitoutumista.