24h

Tana Aroma Intense Ivetan 10L, tuoksuyleispesuaine

24h

  • T04106

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Tana Professional Aroma Intense Ivetan on neutraali ja pitkätuoksuinen yleispuhdistusaine. Pitkäkestoisella 24 tuntia kestävällä tuoksulla kehitetty yleiskäyttöinen puhdistusaine kaikille pinnoille. Raikas hedelmäinen parfyymi. Puhdistaa ilman raitoja ja harson muodostumista. Manuaaliseen käyttöön. pH tiivisteessä 7, käyttöliuoksessa

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero T04106
Myyntiyksikkö: kpl
SKU T04106 Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU T04106 Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero T04106

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.