Tana Tuba Spray-ex 10L matonpesuaine

 • T04772

  Tuotenumero

 • 10L

  Myyntiyksikkö

 • Matonpesuaine rasvaiseen likaan. Matonpesuaine painehuuhtelukoneille. Liuottaa ja poistaa matoista pinttyneen lian. Matalavaahtoinen. Ilman optisia valkaisuaineita. Sopii kaikkien teko- ja luonnonkuitumattojen pesuun. pH tiivisteessä 8, käyttöliuoksessa 7.

  Tuotekuvaus

 • 28.2.2024

  Tulossa lisää (arvioitu päivämäärä)

 • Hinta alv. 0% / 10L

Lisätiedot

Tuotenumero T04772
Myyntiyksikkö: 10L
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tulossa varastoon (arvioitu päivä): 28.2.2024

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero T04772

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.