neutraali käyttövalmis spray

Tana Sanet Lavosan 750ml, saniteettipesuaine

neutraali käyttövalmis spray

  • T06782

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Tana Professional Sanet Lavosan on käyttövalmis neutraali saniteettipuhdistusaine. SANET lavosan on hapoton ja käyttövalmis saniteettitilojen puhdistusaine, joka on tarkoitettu erityisesti laadukkaille ja aroille pinnoille. SANET lavosan poistaa luotettavasti ja vaivattomasti kaikki öljy- ja rasvatahrat, saippuan ja kosmetiikkajäämät. SANET lavosanin säännöllinen käyttö yhdessä hankaamattoman puhdistussienen kanssa estää kalkkijäämien muodostumista. SANET lavosanin käyttö on yksinkertaista ja vaivatonta ja se jättää miellyttävän tuoksun. pH 7.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero T06782
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 10

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Tuotenumero T06782

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.