poistaa ruostetta, kalkkia, sementtijäämiä

Tana Sanet BR75 5L, hapan saniteettipesuaine

poistaa ruostetta, kalkkia, sementtijäämiä

 • T06866

  Tuotenumero

 • 5L

  Myyntiyksikkö

 • Tana Professional Sanet BR75 on hapan kalkin- ja ruosteen poistaja. Poistaa pinttyneet ja paksut kalkkikerrostumat, kovettuneen virtsakiven, ruosteen ja sementtiharsot / sementtijäämiä. Minimoi korroosiovahingon aineen sisältämän korroosionestäjän takia. Voidaan käyttää haponkestävillä pinnoilla uimahalleissa (uima-altaat), käymälöissä, suihku- ja kylpyhuoneissa. Sopii poistamaan kalkkia pesutilan lasipinnoilta (lasinen saunan ovi ja suihkuseinä). pH tiivisteessä 0,5, käyttöliuoksessa 1,5.

  Tuotekuvaus

 • 28.2.2024

  Tulossa lisää (arvioitu päivämäärä)

 • Hinta alv. 0% / 5L

Lisätiedot

Tuotenumero T06866
Myyntiyksikkö: 5L
Myyntiyksiköitä paketissa: 2
Tulossa varastoon (arvioitu päivä): 28.2.2024

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 2
Tuotenumero T06866

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.