ja rasvanpoistoaine, vahvasti emäksinen

Tana Nowa MR 750 20L, klooriton tehopesuaine

ja rasvanpoistoaine, vahvasti emäksinen

  • T12960

    Tuotenumero

  • 20L

    Myyntiyksikkö

  • Tana Professional NOWA MR 750 on tehokas puhdistusaine, joka poistaa kovettuneita proteiini-, rasva- ja öljyjäämiä. Sillä voi puhdistaa esimerkiksi rasvakeittimiä, paistotasoja sekä leikkurikoneiden tankkeja ja putkia. NOWA MR 750 toimii tehokkaasti myös erittäin kovan veden kanssa. Sen avulla voidaan muun muassa lisätä automaattisten tiskikoneiden emäksisyyttä. Soveltuu kaikkien elintarvikkeiden käsittely- ja säilöntälaitosten emäksisiä tuotteita kestävien pintojen puhdistamiseen. NOWA MR 750:aa voi käyttää korkea- tai matalapainekoneissa sekä tietokoneohjatuissa CIP-laitteissa. NOWA MR 750 toimii tehokkaasti myös erittäin kovan veden kanssa. Sen avulla voidaan muun muassa lisätä automaattisten tiskikoneiden emäksisyyttä. pH: 13 (1% liuos).

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / 20L

Lisätiedot

Tuotenumero T12960
Myyntiyksikkö: 20L
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero T12960

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.