huuhteluvapaa

Tana Linax Extreme 5L, peruspuhdistusaine

huuhteluvapaa

  • T712840

    Tuotenumero

  • 5 L

    Myyntiyksikkö

  • Tehokkaasti ja perusteellisesti puhdistava Tana Professional LINAX extreme ratkaisee erityisesti raskaasti ylikäsiteltyjen lattioiden ongelmat, sillä se poistaa jopa pinttyneet polymeerikerrokset. LINAX extreme sopii useille materiaaleille alhaisen pH-arvon ansiosta mm. kumi ja linoleum.Tuotteen kokonaisvaikutusaika on erittäin lyhyt, mutta tehokas: noin 10 minuuttia, näin ollen lattianhoitokoneella työstäminen on aloitettava jo 2-3 minuutin päästä aineen levittämisen jälkeen Käytössä huomioitavaa! Toisin kuin emäksisyyteen perustuvat peruspuhdistusaineet, Linax Extremeä ei jätetä vaikuttamaan pitkää aikaa lattiapinnalle aineen levityksen jälkeen! Jo n. 2-3 minuutin päästä aineen levityksestä aletaan työstämään lattiaa lattianhoitokoneella, ettei liuotinaineet ehdi haihtumaan pinnalta. Etene sopivan kokoinen alue kerraallaan.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / 5 L

Lisätiedot

Tuotenumero T712840
Myyntiyksikkö: 5 L
Myyntiyksiköitä paketissa: 2

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 2
Tuotenumero T712840

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.