MicroWipe Lint Free

Unger Ikkunamikroliina Lite 40x40cm sininen

MicroWipe Lint Free

 • UMF40E

  Tuotenumero

 • kpl

  Myyntiyksikkö

 • Unger MicroWipe Lite sopii erinomaisesti ikkunoiden ja peilien reunuksiin ja kehyksiin sen sileän, erittäin hienon mikrokuidun ja erinomaisen imukyvyn ansiosta. MicroWipessä on kaksi pintaa - karkea puhdistukseen ja sileä kiillotusta varten. Tämä liina on täydellinen märkä- tai kuivakäyttöön. Kuivaa sillä raidattomaan kiiltoon! Kestää jopa 200 pesukertaa. Paino: 300g/m2.

  Tuotekuvaus

 • 2.12.2023

  Tulossa lisää (arvioitu päivämäärä)

 • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero UMF40E
Myyntiyksikkö: kpl
SKU UMF40E Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Tulossa varastoon (arvioitu päivä): 2.12.2023

Lisätiedot

SKU UMF40E Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Tuotenumero UMF40E

Unger – ikkunanpuhdistusvälineet ja siivoustuotteet

Unger perustettiin jo vuonna 1964. Unger kehittää innovatiivisia ja uniikkeja työvälineitä, jotka auttavat puhtaudenalan ammattilaisia työskentelemään tehokkaammin ja terveellisemmin. Nykypäivänä yritys toimittaa puhtaudenalan ratkaisuja yli 80 eri maahan ympäri maailmaa. Koska ammattisiivousala kohtaa yhä enemmän kustannuspaineita tulevaisuudessa pyrkii Unger tarjoamalla tuotteita, jotka vaativat vähemmän veden käyttöä ja kemikaaleja, mutta varmistaen kuitenkin, että työvälineet pystyvät tarjoamaan entistä hygieenisemmät ja puhtaammat tulokset vähemmällä työvoiman käytöllä. Unger siis sitoutuu auttamaan sinua tehostamaan puhdistustyötäsi ja hallitsemaan kustannuksia.

Innovaatiomme johtaa markkinoita

Valikoimamme ergonomisissa ja laadukkaissa ikkunanpesimissä  ja -kuivaimissa käytetään Ungerin patentoitua ErgoTec® -lukitusmenetelmää. Tuloksena on tehokas ja turvallinen puhdistusmenetelmä. Viime vuosina Ergotec® Ninja on tehnyt suuren harppauksen ikkunankuivaimien ja -pesimien uudessa muodossa ja käytettävyydessä. Tätä kehitystyötä seurasi HiFlo™ PureWater -puhdistusjärjestelmä ja nLite -teleskooppivarret sekä Unger Hydropower -puhdasvesimenetelmä lasipinnoille ja ikkunoille. Yritys kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja sen pyrkimys on tehdä päivittäin työtä ikkunanpuhdistustyön eteen niin, että se olisi turvallisempi-, nopeampi- ja menestyksekkäämpi ammatti.