vesiliitäntä

Vikan Transport Ajoneuvopesuharja 230mm pehmeä,

vesiliitäntä

  • V526952

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Ajoneuvoharja, jossa on halkaistut harjakset. Harja, jonka säätönivel ja viistotut harjakset takaavat tehokkaan puhdistuksen hankalissakin paikoissa. Harjan kumireunus suojaa maalipintoja. Pehmeä, halkaistu harjas. Kestää 50°C. Materiaali: PP, Polyesteri. pH kestävyys: 3-11. Paino: 0,415Kg.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero V526952
Myyntiyksikkö: kpl
SKU V526952 Categories ,
Korkeus: 160mm
  Leveys: 230mm
  Pituus: 130mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU V526952 Categories ,
Korkeus: 160mm
  Leveys: 230mm
  Pituus: 130mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero V526952

Vikan Transport – raskaankaluston ja ajoneuvojen puhdistamiseen

Kuljetusalanammattilaisille ajoneuvojen puhdistaminen on usein hankalaa, mutta välttämätöntä. Yhä vaativimmilla markkinoilla ajoneuvojen puhtaus on yrityksen ammattimaisuuden välttämätön edellytys. Siksi ajoneuvot tulee puhdistaa usein ja mahdollisimman tehokkaasti. Vikan Transport -tuotteet tunnetaan kustannustehokkuudestaan, kestävyydestään sekä helppokäyttöisyydestään. Vikan Transport tarjoaa kattavan valikoiman puhdistustarvikkeita ammattimaiseen kuljetuskaluston puhdistamiseen mm: ammattiautoilijoiden tarpeisiin esim. taksien ja kaukolinja-autojen pesuun, kuorma- ja pakettiautojen pesuun, junien ja raitiovaunujen puhdistamiseen, sekä ilmakuljetusvälineistön puhdistamiseen. Kilpailukykyiset hinnat, sekä innovatiiviset tuoteratkaisut tekevät Transport -tuotteista markkinoiden parhaat ja taloudellisimmat. Pesuharjojen innovatiiviset kumireunat estävät maalipintojen naarmuuntumista. Teleskooppivarret ovat suunniteltu niin, että ne antavat pesupäälle parhaan tehokkuuden.

Sertifioinnit

Vikan perustettiin vuonna 1898. Jo yli 100 vuotta Vikan on valmistanut siivousvälineitä ja hygieniaratkaisuja ammattisiivousalan tarpeisiin. Vikan on aina asettanut itsensä korkealle tasolle laadunvalvonnassa ja ympäristön olosuhteiden huomioimisessa. Tämä asenne johti siihen, että Vikan oli ensimmäinen alan yritys Euroopassa, joka oli jo vuonna 1992 sertifioitu ISO 9001:2000 laatusertifikaatilla ja jo vuonna 1998 sertifioitu ISO 14001 ympäristösertifikaatilla. Nämä ISO -standardit merkitsevät sitä, että kaikki uudet Vikan Transport -tuotteet käyvät läpi perusteellisen ympäristöä koskevan arvioinnin, ennen kuin niitä tuodaan markkinoille. Vikan auttaa näin työssä kohti puhtaampaa ja parempaa ympäristöä. Vikan tuotevalikoimasta löydät tuotteita, joille on myönnetty pohjoismaiden ympäristömerkki eli Joutsenmerkki ja tuotteita, joille Vikan antaa 500 käyttö- ja pesukerran takuun.