öljytyille puulattioille, mattapintainen

Tana Timber Natura 5L, puunsuoja-aine ”öljy”

öljytyille puulattioille, mattapintainen

 • T01693

  Tuotenumero

 • 5L

  Myyntiyksikkö

 • Tana Professiona Timber Natura on öljymäinen puunsuoja-aine. Voidaan käyttää kaikkien öljyttyjen puulattioiden uudelleen kunnostukseen ja suojakäsittelyyn mopilla levittäen. Silkkisen mattapinnan antava Timber Natura korostaa lattian luonnollista näköä antaen sille tuoreen, luonnollisen ja arvokkaan ulkonäön. Tee painesumuttimeen valmis puhdistusaineliuos puupinnoille sopivasta peruspuhdistusaineesta ja sumupuhdista öljytty puulattia käyttämällä Sinistä Timber -laikkaa 16” ja hidaskierroksista lattianhoitokonetta. Timber Naturaa voidaan käyttää myös kuluneiden lakkapintojen ja kuivuneiden kohtien elvyttämiseen, jolloin puu saa takaisin luonnollisen näkönsä. Huomio! Ennen tämän tuotteen käyttöönottoa, suosittelemme lukemaan käyttöohjeen tarkasti! Katso käyttöohje: +Lisätietoa tuotteesta

  Tuotekuvaus

 • 28.2.2024

  Tulossa lisää (arvioitu päivämäärä)

 • Hinta alv. 0% / 5L

Lisätiedot

Tuotenumero T01693
Myyntiyksikkö: 5L
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tulossa varastoon (arvioitu päivä): 28.2.2024

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero T01693

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.