vahvasti hapan

Tana Nowa SLR 600 15L, vaahtopuhdistusaine

vahvasti hapan

  • T12855

    Tuotenumero

  • 15L

    Myyntiyksikkö

  • Tana Professional NOWA SLR 600 on vaahtoava kalkinpoistaja moniin käyttötarkoituksiin. Sen avulla voi esimerkiksi poistaa rasvaa, kalkkisaostumia, kovettunutta pölyä, ruostetta ja muita mineraalijäämiä. Soveltuu muun muassa varastotilojen, elintarvikkeiden käsittelyalueiden ja keittiöiden happoa kestävien materiaalien puhdistamiseen. Sopii hyvin käytettäväksi myös pesu- ja suihkutiloissa. Toimii sekä korkea- että matalapainekoneissa. Tarkista materiaalien yhteensopivuus ennen tuotteen käyttöä. Ei sovellu kuparin, marmorin ja alumiinin puhdistamiseen. pH: 0.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / 15L

Lisätiedot

Tuotenumero T12855
Myyntiyksikkö: 15L
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero T12855

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.