Greenspeed Professional - Clean Import

Greenspeed Professional

Greenspeed Professional – Totally crazy ..about cleaning

Näin Greenspeed kuvailee yritystään ja toimintaansa:

”Me Greenspeedillä olemme omistautuneet asiakaspalveluun ja pyrimme rakentamaan vahvat suhteet myös tuotteidemme loppukäyttäjiin. Voimme tarjota asiantuntija-apua, tarjota koulutusta ja isännöidä työpajoja. Olemme tarjonneet korkealaatuisia puhdistusratkaisuja jo yli 25 vuoden ajan. Greenspeedillä kunnioitamme ympäristöä ja suhtaudumme yritysten sosiaaliseen vastuuseemme vakavasti. Teemme yhteistyötä monien organisaatioiden ja kumppaneiden kanssa, jotka ajattelevat ja tekevät samoin kuin me! Me Greenspeedissä olemme alan innovaattoreita ja parannamme jatkuvasti tuotteidemme tehokkuutta, kestävyyttä ja käyttäjäystävällisyyttä. Testaamme tuotteitamme mittattavissa olevien tehokkuuskriteerien perusteella. Tuotteidemme tehokkuuden ja vähäisimpien ympäristövaikutusten takaamiseksi riippumattomat organisaatiot testaavat ja todentavat tuotteemme”.

Ajansäästöä tehokkaan ja nopean siivouksen ansiosta -valitse Greenspeed

Mikrokuituliinat

Imukykyisillä ja useita satoja pesukertoja kestävillä mikrokuituliinoilla saat kustannussäästöä ja tehostat siivousta:

Greenspeed Original Ecolabel -mikrokuituliinoilla on pohjoismainen Joutsenmerkki ja pronssitason materiaalin terveystodistus Cradle to Cradle Products Innovation Institutesta. Mikrokuitulattialiinat sopivat minkä tahansa kovan lattian puhdistamiseen.  Pesukertoja vähintään 600 kertaa.

Re-Belle mikroliinoilla on korkea puhdistusteho ja imukyky sekä pitkä käyttöikä. Korkealaatuisen mikrokuitumateriaalin ansiosta pinnat puhdistetaan tehokkaasti pienellä vesimäärällä. Tavallinen mikroliina koostuu PET:n ja polyamidin sekoituksesta. Toisin kuin tavalliset mikroliinat, Re-belle mikroliina on valmistettu 100 % kierrätetystä PET-muovista.

Lue lisää Re-Belle mikrokuituliinoista

Moppijärjestelmä

Lattianpuhdistukseen kuuluu iso osa ajasta siivouksessa. Kun haluat  ylivoimaista siivoustehoa ja keveyttä lattiapintojen nopeaan puhdistamiseen, valitse  Greenspeed Hydra Slide –moppijärjestelmä. Järjestelmään kuuluvat Hydra lattiakuivain 50 cm ja mikrokuituinen lattiapyyhe.

Rekisteröidy verkkokauppaamme>>

Pyydä tarjous ja tuotenäytteet myynnistämme soita 09 849 49130