Ammattikeittiösiivoustuotteet

Ammattikeittiöiden siivoukseen, desinfiointiin, henkilöhygieniaan ja jätehuoltoon ammattituotteet. Laadukkaat välineet ovat avainroolissa ammattimaisessa tekemisessä ja takaavat huippujäljen. Löydä alta laaturatkaisut, jotka tuovat säästöä ja helpottaa yrityksen arkea mm. siivousvälineet, siivousaineet ja siivouskoneet, konetiskit ja huuhtelukirkasteet, jäteastiat, pehmopaperit ja annostelijat sekä muut oheistuotteet.

Ammattikeittöiden konetiskituotteet ja puhdistustuotteet:

KW Konetiski Kiinteä 3kg, kiinteä pesuaine

koneelliseen astianpesuun

Vahvasti emäksinen kiinteä koneastianpesuaine astioiden pesuun suurkeittiökoneissa, joissa on automaattinen annostelu. KW Konetiski Kiinteä on tehokas rasvalle, tärkkelykselle ja valkuaiselle.Pesuaineastia liitetään koneen automaattiseen annostelulaitteeseen. Annostus: 0,3- 3,0 g/1 L (60 °C). Annostuksella 2 g/1L kalkkisaostumien syntyminen estyy vedenkovuuden ollessa alle 6 °dH. Astioiden esihuuhtelu haalealla vedellä max. 35 °C ennen konepesua. HUOM! Ei alumiinille. Ainoastaan ammattikäyttöön.

93743
Astianpesuaine käsikäyttöön

GreenCare Manudish Original 1L, käsiastianpesuaine

✔️Matalavaaihtoinen ja näin soveltuu hyvin esipesuaineeksi ✔️Erittäin hellävarainen käsille, soveltuu jopa allergikoille ✔️Cradle-to-Cradle -sertifioitu

GreenCare Professional Manudish Original käsiastianpesuaine antaa hohtavan kirkkaat astiat. Erittäin tehokas, liuottaa rasvan ja on hyvin riittoisa. Hellävarainen iholle ja tuoksuton. Dermatologisesti testattu. pH tiivisteessä 7, käyttöliuoksessa 7. Cradle to Cradle Certified® – Kehdosta kehtoon -sertifikaatti. Euroopan ympäristömerkki – Ekokukka.

T04638

GreenCare Brillant Perfect 5L, kirkaste

GreenCare professional Brillant Perfect huuhtelukirkaste. Huuhtelee tehokkaasti ja tekee laseista, ruokailuvälineistä ja astioista erittäin kirkkaita. Nopeuttaa kuivumista sen erittäin tehokkaiden kostutusaineiden ja luonnollisen alkoholin ansiosta. Se estää kalkkisaostumien muodostumista astioihin ja neutralisoi puhdistusaltaan alkalijäämät orgaanisella hapolla. Lisäksi se neutralisoi puhdistusaltaan alkalijäämiä koostumuksensa avulla. pH 3. Pohjoismaiden ympäristömerkki – Joutsenmerkki.

T12601

GreenCare Energy Perfect 15L, konetiskiaine

GreenCare professional Energy Perfect konetiskiaine. Innovatiivinen, kestävä, kompleksoiva järjestelmä, joka estää kalkkisaostumien muodostumista. Se toimii erityisesti pehmeässä ja keskikovassa vedessä. Se puhdistaa astiat intensiivisesti ja tehokkaasti poistamalla rasvan ja tahrat täydellisesti. Erittäin vahva tiiviste, jota tarvitsee annostella vain vähän. pH 14. Pohjoismaiden ympäristömerkki – Joutsenmerkki.

T12700

KW Kirkaste 5L, huuhtelukirkaste astioille

KW Professional Kirkaste on neutraali huuhtelukirkaste astianpesukoneisiin, joissa on annostus- laite huuhtelukirkasteita varten. Poistaa pintajännityksen ja saa astiat kuivumaan nopeasti ja tasaisesti tahrattomiksi ja kirkkaiksi. Ominaisuudet: Kirkas, vihertävä neste. pH tiivisteessä ja käyttöliuoksessa 7.

90092

KW Konetiski 10 13kg

KW Professional Konetiski on vahvasti emäksinen nestemäinen koneastianpesuaine. Ominaisuudet: Kirkas neste. pH tiivisteessä 14, käyttöliuoksessa 12.

960013

KW Konetiski 10 26kg

KW Professional Konetiski on vahvasti emäksinen nestemäinen koneastianpesuaine. Ominaisuudet: Kirkas neste. pH tiivisteessä 14, käyttöliuoksessa 12.

960026

KW Konetiskijauhe 2kg

KW Professional konetiskijauhe koneelliseen astianpesuun kaikissa tiskikoneisissa. Ominaisuudet: Valkoinen jauhe. pH: käyttöliuoksessa 11,5.

94392

KW Konetiskijauhe 6kg

KW Professional Konetiskijauhe on koneelliseen astianpesuun kaikissa tiskikoneisissa. Ominaisuudet: Valkoinen jauhe. pH: käyttöliuoksessa 11,5.

94396

Rubbermaid Utility Box 17L kantolaatikko harmaa

Vahva kantolaatikko. HACCP Hyväksytty.

R3349

Tana Brillant Bar 1L, kirkaste

Tana Professional BRILLANT bar parantaa koneen suorituskykyä ja tehokkuutta estäen häiritsevän vaahdon muodostumista. BRILLANT barin tiivistetty koostumus ja vaivaton annostelu säästävät rahaa. BRILLANT bar estää kalkkisaostumia kertymästä aterimien pinnoille ja neutraloi alkalijäämiä. Pesutulos on yhtenäinen ja astiat nopeasti uudelleen käytettävissä.

T12680

KW Liotusneste 6,5kg, ruokailuvälineiden

ja astioiden sekä rasvakeittimien liotukseen

KW Professional liuotusneste ruokailuvälineiden, posliini- ja muoviastioiden sekä ruostumattomien teräsastioiden liotukseen sekä rasvakeittimien puhdistamiseen. Pinttymien ja tahrojen poistoon. Ei alumiiinille! Ominaisuudet: Kirkas neste. pH: tiivisteessä 14, käyttöliuoksessa 12,2.

96495

Vikan Välinepidin | Seinäteline 420mm vihreä,

Siivousvälinepidin / moppiteline / välineteline / seinäteline, johon on helppo varastoida siivousvälineet hygieenisesti. Sivukoukkuihin voit asettaa roikkumaan helposti välineitä. Koukkujen ja välinepitimien paikkoja voi sekoitella. Pesu autoklaavi max. 121°C. Käyttö: min -10. pH kestävyys: 2-10,5. Materiaali: PP, kumi. Paino: 0,36 kg.

V10112

Activa Effect Klipp Plus mikrolanka tarramoppi 60

aukileikattu

Mikrokuitumoppi kostea- ja märkäpyyhintään. Puhdistaa tehokkaasti sekä sileät että epätasaiset lattiapinnat. Pitkät aukileikatut reunalangat ja silmukkarakenne keskiosassa. Vahva moppi kestää pitkään käytössä. Sopii erinomaisesti haastaviin ympäristöihin.
Suosittelemme, että moppi pestään yleensä 60°C:ssa, mikä on ympäristöystävällisempää. Pestäessä 60°C:ssa liina kestää noin 2000 pesukertaa. Korkeammissa lämpötiloissa se kestää vähintään 700 pesua. Kutistuu max 6%.

Activa Effect Klipp Plus -mopit ovat saavuttaneet Cradle to Cradle Certified® Pronssi -sertifikaatin ja Pohjoismaisen ympäristömerkin.

SI12363

Novaltec Black Hawk RW imevä höyrypuhdistin

kuumavesitoiminnolla

Novaltec Black Hawk RW on imulla varustettu höyrypuhdistin ammattikäyttöön, joka pystyy liuottamaan kaiken tyyppisen rasvan ja lian yhdellä prosessilla jättäen pinnat kiiltäviksi, puhtaiksi, desinfioiduksi ja täydellisesti kuiviksi. Höyrypesurin imumoottori on tehokkaampi, runkoa on vahvistettu kestämään kovia ympäristöä. Pesurissa on 175°C höyry, 8 BAR paine ja huippuluokan elektroniikka, joka on suljettu houkuttelevaan ja rohkeaan muotoiluun, joka parantaa sen teknistä suorituskykyä. Varusteet: hepasuodatin, suodattimen tilan näyttö, uv-valo ja imumoottorin suojaus. Höyrypesurissa on kuumavesisuihkutus.
Ammattikäyttöön suurien tilojen siivoukseen esim. suurkeittiöt, kylpylät, uimahallit, linja-autot, junat, leipomot. Sopii myös käytettäviksi tekstiilipäällysteisien huonekalujen (sohvat, tuolit, sängyt) pesuun esimerkiksi ravintoloissa, hotelleissa ja laivoilla.

Hyödyt ja edut

• homeen ja bakteerien poistaminen
• Patjojen, mattojen ja sohvien desinfiointi ja puhdistus
• kulmien, jalkalistojen ja vaikeimpien alueiden saavuttaminen
• rasvaa ja desinfioi lasi-, laatta- ja terästyötasot
• pesee ja kuivaa kaikenlaiset lattiat
• liuottaa kertyneitä tahroja ja kalkkia
• puhdistaa liimat, silikonit ja poistaa purukumin

Tekniset tiedot
Liitäntäjännite V-Hz 220/240 – 50/60
Imumoottorin teho W 1200
Lämmitysteho W 2200 + 1200
Max. höyrynpaine bar 8,0 ± 0,3
Max. höyryn lämpötila °C 175
Höyrykattilan tilavuus l 4,9
Likavesisäiliön tilavuus l 9
Liitäntäjohdon pituus m 6

Puhdasvesisäiliön tilavuus
5 l
Pesu- /desinfiontiainesäiliön tilavuus
3 l

NTESBHRW

Novaltec Easy Vac 2.4RC imevä höyrypuhdistin

Novaltec Easy-Vap RC 2.4 on höyrypuhdistin, jossa on loistavat tekniset ominaisuudet: 170°C höyry, 7 BAR paine ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli.Höyrypuhdistin on suljettu houkuttelevaan tyylikkääseen punaiseen kuoreen.
Suunniteltu ammattikäyttöön, kaikkiin ympäristöihin, joissa vaaditaan maksimaalista puhdistustulosta. Höyrypuhdistin on helppokäyttöinen. Mukana tulee kaikki tarpeelliset varusteet. Desinfioinnin lisäksi höyrypuhdistin on kustannustehokas, koska sillä on mahdollista myös käsiteltyjen pintojen kuivaaminen.

Mitat: 430 x 450 x 800 mm (h, l, p), paino 15 kg

Mukana tulevat varusteet: kalkinpoistopullot
Y-suppilo, märkäsuodatin, höyry/imuletku

Harjat:
pyörillä varustettu lattiaharja
150 ja 250 mm lasinpuhdistusharja
150 mm kumiosa
150 mm harjallinen harjaosa
Höyrylansetti, 80 mm suutin
Litteä ja läpinäkyvä suutin
30 Ø nylonharja ja messinkiharja
30 Ø teräsharja
60 Ø nylonharja.

Tekniset tiedot:
• Liitäntäjännite V-Hz 220/240 – 50/60
• Imumoottorin teho W 1000
• Lämmitysteho W 2400
• Max. höyrynpaine bar ”7,0 ± 0,3”
• Max. höyryn lämpötila °C 170
• Pesunestesäiliön tilavuus l 3
• Höyrykattilan tilavuus l ”3,3”
• RST likavesisäiliön tilavuus l 9
• Liitäntäjohdon pituus m 6

NTESEASYVRC

Swep Single levykehys 50cm

Vileda Professional Swep Single -järjestelmä

Swep Single levykehys on tehokkaan Vileda Professional Swep Single -järjestelmän levykehys johon käytettävät mopit kiinnitetään. Kymmenet tuhannet suomalaiset siivousalan ammattilaiset luottavat tähän moppi järjestelmään, joka sopii kaikkiin ympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin. Viistetyt päät ja litteä muoto mahdollistavat pääsyn myös hankaliin paikkoihin kuten kalusteiden alle ja nurkkiin.

S114426

Pocket B50 Mikrolanka taskumoppi 50cm

Matalakitkainen mikrokuitumoppi monenlaiseen moppaukseen. Langat toimivat hyvin epätasaisilla pinnoilla. Materiaali: 100% mikrokuitua. Pesu: 90°C.

SI12068

Vikan Nito 1,4L vaahdotuslaitepaketti

Vikan Nito vaahdotin / NitoClean pesuaineen vaahdottaja ja levittäjä. Valmis vaahdotuspaketti suihkuputkella ja 1,4L pesunestesäiliöllä varustettu täydellinen vaahdotussetti. Lämmön kestävyys: 40°C. pH kestävyys: 1-14. Materiaali: messinki, Orgaloy polymeeri, HDPE, TSGZ 15. Vedenpaineessa toimivuus: 2-6 bar. Paino: 0,775 Kg

V93055

Vikan komposiitti tarramopinkehys 25cm

✔️Erittäin kevyt ja kestävä tarrakehys mm. pöytien, taulujen ja seinien pyyhintään ✔️Kehyksen nivelen voi jäykistää, jolloin on helpompi toimia mm. pystyseinillä ja alakattopinnoilla ✔️Kehyksen toisessa päässä on jalalle karhennettu ”painike”, jolla saa painetta lisättyä lattiaa kohden mm. tahranpoistossa

Kevyt ja helppokäyttöinen tarramopinkehys standardilla varsikiinnityksellä. Kehyksen nivelen jäykkyyttä voi säätää esim. pysty- ja kattopintojen puhdistamisen helpottamiseksi. Painonapit auttavat laittamaan varren kehykseen helpommin. Pohjatarraprofiilien vaihto on nopeaa. Standardi varsikiinnitys.

V374118
Siivousvälineet ammattikäyttöön

Vikan 31 Kosteamoppi | Kuivamoppi 25cm,

mikrotarramoppi

Suunniteltu juuri sileille pinnoille kuten vinyylilattioille. Moppi sopii niin kuivamoppaukseen kuin kosteamoppaukseen. Sopii 25cm moppikehykseen, mopin aito leveys 340mm. Materiaali: polyesteriä 93%, polyamidia 7% (32% mikrokuitu). Pesu max. 95°C. Pohjoismaiden ympäristömerkki – Joutsenmerkki.

V547625

Vikan Original mikroliina 32x32cm punainen

Kudottu, ympäristömerkitty ja erittäin laadukas yleismikrokuituliina kaikkeen puhdistamiseen. Tämä mikrokuituliina, jolla on ainutlaatuiset puhdistusominaisuudet, poistaa jopa 99,9 % bakteereista. Kangas toimii sitomalla likaa sekä vetäen sitä kapillaarivaikutuksen tai staattisen sähkön kautta. Kuivana käytettynä se kerää pienimmätkin pöly- ja likahiukkaset. Käytettynä nihkeänä / kosteana se imee lian ja rasvan kapillaaritoiminnan kautta. Sopii mm. keittiön, saniteettialueiden ja kalusteiden pyyhintään. Materiaali: polyesteriä 80% polyamidia 20% (mikrokuitua 100%). Pesu: 90°C. Pohjoismaiden ympäristömerkki – Joutsenmerkki.

KÄYTTÖ
1. Pese liinat yhden kerran pesukoneessa ennen ensimmäistä käyttökertaa.
2. Kuivana käytettynä liina on ihanteellinen pölyliina. Nihkeästi kostutettuna, se poistaa pölyn ja lian ilman pesuainetta, jättämättä pyyhintäjälkiä. Nihkeänä puhdistus: Suihkuta liinalle annostelupullolla tai esikostuta liinat -> käytä 260ml vettä/valmista pesunestettä 10 kpl liinaan.
3. Taita pyyhe 8 pyyhintäpintaan (2x).
4. Käytä kaikkia 8 pintaa yksitellen, käännä säännöllisesti.
5. Suosittelemme pyyhkeiden pesua 90°C:ssa värillisille tekstiileille sopivalla pesuaineella.

V691014

Vikan säätövarsi 1-1,8 m

V290100

Vikan kansiharja 270mm sininen extra kova

Monikäyttöinen lattianpesuharja vesiliitäntä mahdollisuudella (tehokas veden levitys). Erinomainen erittäin likaisilla alueilla. Avopäinen tiheäkierre varsikiinnitys. Pesu autoklaavi max: 121°C. Käyttö: min -20°C, max 80°C. Elintarvikekäyttö: max 40°C. Materiaali: PP, Polyesteri, SS. pH kestävyys: 2-10,5. Paino: 0,39Kg.

V70413

Vikan astianpesuharja sininen medium kärjellä

Tiskiharja, joka sopii pienten ja suurempien astioiden pesemiseen sekä koneiden ja laitteiden yksityiskohtien puhdistamiseen. Kahvasta saa harjan riippumaan. Pesu autoklaavi max: 121°C. Käyttö: min -20°C, max 80°C. Elintarvikekäyttö: max 40°C. Materiaali: PP, Polyesteri, SS. pH kestävyys: 2-10,5. Paino: 0,055Kg.

V42373

Vikan pulloharja 40mm sininen kova

Putkien ja pullojen puhdistamiseen sekä kuljetushihnan pienten välien puhdistamiseen. Pesu autoklaavi max: 121°C. Käyttö: min -20°C, max 80°C. Elintarvikekäyttö: max 40°C. Materiaali: PP, Polyesteri, SS. pH kestävyys: 2-10,5. Paino: 0,08Kg.

V53783

Vikan kulmaharja 265mm sininen medium

Harjan kulma helpottaa pesutyötä koneiden ja laitteiden alta sekä seinän vierustoilta. Avopäinen tiheäkierre varsikiinnitys. Pesu autoklaavi max: 121°C. Käyttö: min -20°C, max 80°C. Elintarvikekäyttö: max 40°C. Materiaali: PP, Polyesteri, SS. pH kestävyys: 2-10,5. Paino: 0,5Kg.

V70473

Vikan elintarvikepensseli 30mm valkoinen pehmeä

Elintarvikekontaktiin turvallinen elintarvikepensseli / elintarvikesuti / elintarvikesivellin. Erikoispehmeät harjakset eivät vahingoita leivonnaisia kun levitetään kananmunia, öljyjä, voita, jne. Pesu autoklaavi max: 121°C. Käyttö: min -20°C, max 80°C. Elintarvikekäyttö: max 40°C. Materiaali: PP, Polyesteri, SS. pH kestävyys: 2-10,5.

V5550305

Vikan 2-teräinen pöytäkuivain 250mm sininen

Korkeahygieeninen pöytäkuivain sopii erityisesti veden ja lian poistamiseen pöytäpinnoilta. Vaihtokasetti: V7731. Pesu autoklaavi max: 121°C. Käyttö: min -20°C, max 100°C. Elintarvikekäyttö: max 50°C. Materiaali: PP, TPE, kumi. pH kestävyys: 2-10,5. Paino: 0,19Kg.

V77113

Vikan lattiankuivain nivelellä 600mm sininen,

2:lla kumilla

Huippuhygieeninen kuivain mm. veden ja lian siirtämiseen märillä ja kuivilla lattioilla mm. sairaaloissa ja keittiöissä. Helppo pitää puhtaana. Avopäinen tiheäkierre varsikiinnitys. Vaihtokasetti: V7734. Pesu autoklaavi max: 121°C. Käyttö: min -20°C, max 100°C. Elintarvikekäyttö: max 50°C. Materiaali: PP, TPE, kumi. pH kestävyys: 2-10,5.

V77243

Kupariliina 26x26cm

Kuparinen hankauspesin ja metallisienikinnas, jolla voidaan poistaa pinttynyttä likaa ja mm. kuivunutta ja lujasti kiinni palanutta ruokaa. Vain pesimen hankausta kestäville pinnoille.

7505

Laitossieni Sormiuralla kelta/vihreä 150x75mm

Sopii hankaussieneksi ja pesusieneksi esim. keittiöihin ja saniteettitiloihin. Pehmeämpi valkoinen karhunkieli on kevyempään hakaamiseen ja karkeampi vihreä karhunkieli on kovempaan hankaamiseen. Materiaali: polyeetteri vaahtokumisieni ja polyesteri karhunkieli. 150x75x45mm (LxSxK).

7435
Terässieni metallisieni

Teräsvillapesin | Hankausvilla RST 60g

Hygieeninen teräsvillapesin, metallisieni ja patapata ruostumattomasta teräksestä. Soveltuu mekaanista hankausta kestävien pintojen puhdistamiseen ja hankaamiseen. Pesin on helppo puhdistaa ja se kestää korkeita lämpötiloja. Vain sen kestäville pinnoille mm. padoille ja parilloille. Lisää sieneen erikseen haluamasi pesuliuos ja puhdista kohde

7501

Teholiinapussi | Kuituliinapussi 1-laatu 5kg,

40x60cm, valkoinen

Monikäyttöinen, kertakäyttöinen yleisliina / caritaliina pyyhintään ja puhdistukseen. Käytetään kuivana tai kostutettuna mm. lattiankuivaimen kanssa tai tarrakehyksen ja pehmiketyynyn kanssa. Soveltuu erinomaisesti myös isompien jätteiden poistoon sekä konepyyhkeeksi. Materiaali: viskoosia 70% / polyesteriä 30%.

1310

Epoca Solare 5 paineruisku 5L muovisäiliöllä

Epoca Solare 5 -painesumutin / paineruisku soveltuu muun muassa pesu -ja liuotinaineille, tuholaistorjuntaan ja kasvinhoitoon. Kätevän mallinen, käytännöllinen ja taloudellinen. Maximi 5,4 litran täyttökapasiteetin sekä 3 bar:n paineen. Helppo kantaa olalla olkahihnan ansiosta. Alumiiniputki. NBR-tiivisteet kestävät yleisimpiä liuottimia, nestemäisiä polttoaineita ja laimennettuja emäksiä.

8666
Nitriili kertakäyttökäsine

Abena Classic nitriilikäsinerasia Blue 150kpl L/9

kertakäyttö, puuteriton, sininen

Abena nitriilikäsine soveltuu moneen käyttöön mm. elintarvikkeiden käsittelyyn, siivoukseen, hoitotyöhön, laboratorioon sekä lääkkeiden käsittelyyn. Pituus: 240 mm, leveys: 86 mm, paksuus: 0,07 mm. Sertifikaatit ja standardit: CE 2777, EN 455, EN ISO 374-1:2016/Type B, EN421:2010, ISO 374-5:2016

NIT290420L

Hengityssuojainpaketti BRBEN FFP2 10kpl, musta

(yksittäin pakattuina) FFP2 NR

FFP2 -suojausluokan kertakäyttöinen hengityssuojain suodattaa hengitysilmastasi epäpuhtauksia, hienoa pölyä, bakteereja ja myös viruksia. Helppo hengittää. Suojain istuu kasvoille ja muotoiltavan nenäkappaleen avulla saat aseteltua maskin tiiviisti kasvojesi ympärille. CE -merkitty. Hengityssuojain ilman filtteriä, musta. 10kpl rasiassa

HS95M

Astianpesuharja Aino Nylon, valkoinen

Edullinen yleisastianpesuharja koukulla. Kuumuudenkesto 100°C. Aino tiskiharja on laadukas kotimainen Avainlipputuote. Harja soveltuu tiskaamisen lisäksi monipuolisesti kodin siivoamiseen.
Harjan suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu laadukkuus ja käyttömukavuus. Käytön jälkeen harja on helppo asettaa kuivumaan sen päässä olevasta koukusta.
Likastuttuaan harja voidaan pestä puhtaaksi astianpesukoneessa tai keittämällä vedessä.

43006VA

GreenCare Biobact Scent 500ml hajunsyöjäaine

mikrobipohjainen, käyttövalmis spray

Sisältää hajuja syöviä bakteereja. Pitkäaikainen vaikutus, ei huuhdella vaan jätetään vaikuttamaan pinnalle. GreenCare Professional Biobact Scent on erinomainen tuote mm. auton sisustan hajunpoistoon, saniteettitiloihin, hoivakoteihin, ravintoloihin, hotelleihin jne. Hajottaa tehokkaasti ureaa, ruokatahroja ja muita orgaanisia pahaa hajua leviäviä aineita, eikä vain pyri peitämään epämiellyävää hajua. Jättää miellyttävän tuoksun. Pitkään kestävän mikrobiaalisen vaikutuksen ansiosta poistaa epämiellyttävät hajut tehokkaasti ja estää hajujen pinttymistä säännöllisesti käytettynä. Ei sisällä lainkaan haitallisia aineosia, joten se on materiaaliystävällinen ilmanraikastin/hajunpoistoja. Kokonaan luonnollisista mikro-organismeista tehty ja turvallinen käyttää. Sopii erinomaisesti kaikille vettä sietäville lattioille, wc-istuinta ympäröiville alueille, pisuaareihin, kylpyammeisiin ja myös tekstiileille, kuten kokolattiamatoille, kalusteille ja muille hajua aiheuttaville likaantuville pinnoille.

HUOM! Ravistettava ennen käyttöä. Ei saa jäättyä. Ei saa sekoittaa desinfiointiaineisiin, bakteriologisiin tuotteisiin tai vahvasti emäksisiin tai happamiin aineisiin.

T0714709

KW Desiplus hajusteeton 5L, desinfioiva pesuaine

KW Professional Desiplus on emäksinen desinfioiva puhdistusaine, joka desinfioi ja irrottaa likaa kaikilta pinnoilta. Soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa vaaditaan erityisen hyvää puhtaustasoa, kuten sairaaloissa, elintarviketeollisuudessa, suurkeittiöissä, uimahalleissa yms. KW Desiplus vaahtoutuu hyvin ja on käytettävissä myös lämpimissä saunoissa. Ominaisuudet: Kirkas, väritön, hajustamaton neste. pH: tiivisteessä 12, käyttöliuoksessa 10.

93595

GreenCare Grease Perfect 5L, rasvanpoistoaine

tiiviste

✔️Huipputehoinen ja ekologinen rasvanpoistoaine ✔️Vaahdotussuuttimella ✔️Monikäyttöinen pesuaine, sopii rasvanpoiston ohella myös mm. keittiöaltaiden pesuun, tahranpoistoon, uima-altaiden vesirajapesuun ja ammepesuun ✔️Kestävän kehityksen mukaisesti valmistettu ja ekomerkitty (cradle-to-cradle)

GreenCare Professional Grease Perfect rasvanpoistoaine on vaahdottuva rasvanpoistoainetiiviste emästä ja vettä kestävien pintojen puhdistamiseen mm.keittiötiloissa, uima-halleissa vesirajan pesuun (uima-altaat), ammeenpesuun sekä perustavanluokan rasvanpoistoon suihkutiloissa. GREASE perfect poistaa öljy- ja rasvatahrat nopeasti ja tehokkaasti kaikilta veden- ja alkalinkestäviltä pinnoilta ja lattioilta. Miedon emäksisenä se sopii monenlaisille pinnoille mutta on samalla tehokas rasvaa vastaan. Parantaa työturvallisuutta, ja sillä myös saavutetaan erinomaisia tuloksia itsepintaisen kattilakiven poistajana. Sopii liesille ja grilleille. Hajusteeton. Uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvana ja erityisesti elintarvikkeiden käsittelyalueiden puhdistamiseen tarkoitettuna GREASE perfect kantaa vastuuta tulevista sukupolvista. Cradle to Cradle Certified® – Kehdosta kehtoon -sertifikaatti. Euroopan ympäristömerkki – Ekokukka. pH tiivisteessä 13,5, käyttöliuoksessa 12,5.

T09906

Tana Grill Express 5L, grillin ja uunin pesuaine

Tana Professional Gill Express on käyttövalmis grillin- ja uuninpuhdistusaine. Poistaa nopeasti rasvan ja jäämät sekä pysyy hyvin myös pystysuorilla pinnoilla. Tarjoaa optimaalisia tuloksia ja tehoaa jopa palaneeseen rasvaan. Sopii parhaiten grillien, teollisuus liesituulettimien ja paistamiseen käytettyjen laitteiden puhdistamiseen. Ei sovellu emäkselle herkkien metallien puhdistamiseen, kuten alumiinin puhdistamiseen. pH 14.

T05718

Tana Nowa ISR 700 20L, desinfioiva vaahtopesuaine

Tana Professional NOWA ISR 700 on teollisuuspuhdistus ja -desinfiointiaine. Käytetään puhdistukseen kaikilta pinnoilta, jotka laajasti sietää ja kestää emäksisiä aineita esim. teollisuuskeittiöt, elintarvikevalmistustilat ja -käsittelytilat, teurastamot, leipomot, kanttiinit, ruokalat, keittiövälineiden- ja ruokailuvälineiden käsittelylaatikot, lihanleikkauspöydät, tiilipinnat, lattiat, seinät, ovet, vaunut, työalustat ja tuolit, jne. Erinomainen käyttösoveltuvuus korkea- ja matalapainepesulaitteen kanssa. Syövyttää alumiinia, messinkiä ja kuparia. pH tiivisteessä 13,5, käyttöliuoksessa 11,5

T713323

Tana Dos Quatro annostelulaite, 4:lle aineelle

✔️Annostelulaite joka tuo säästöä ✔️4 aineelle ✔️Aina sama valittavissa oleva täydellinen ✔️Nuolella käännettävä aineen vaihto

Tana Professiona Dos Quatro on kiinteä annostelulaite 4 aineelle tuo selvää säästöä kemikaalien annostelussa. Aina sama täydellinen annostus jatkossa. Helppo käyttää. Nuolesta valitaan haluttu aine, asetetaan esim. tyhjä sumupullo annostelutelineeseen ja täytetään pullo. Kuvasta puuttuu mm. annostelulaitteesta vesijohtoverkkoon liiitettävä letku sekä pesuainetiivisteisiin vietävät letkut.

T712665

Ammattikeittiöiden jätehuolto ja henkilöhygienia:

Rubbermaid Autofoam 1100ml helmiäismusta

vaahto automaattiannostelija, patterikäyttöinen

Kosketusvapaa automaattiannostelija. Annosteltaessa 0,4 ml: n välein, tämä annostelija sisältää indikaattorit täyttöasteista ja patterin kestosta, joten työntekijät voivat olla tietoisia, kun täyttö tarvitaan. Annostelija tarvitsee tomiakseen C/LR14 -paristoja 4kpl.

RFG750127

Rubbermaid Autofoam hygienia-asema paketti

(tolppa, automaattiannostelija ja 3 vaihtopussia)

✔️Laadukas, tyylikäs ja kestävä rakenteinen ✔️Helppokäyttöinen ja helposti siirrettävä käsidesiautomaatti ✔️Aineensyöttömäärä säädettävissä ✔️Vaivattomat vaihtopussit

Tämä huippulaadukas Rubbermaidin hygienia-asema / käsidesiasema sisältää automaattiannostelijan, tolpan sekä kolme vaihtopussia alkoholitonta käsihuuhdetta. Kosketusvapaa ja automaattinen käsidesiannostelija Helposti siirreltävän tolpan ansiosta tämä hygienia-asema on helppo sijoittaa minne vain ja se soveltuu hyvin vilkkaaseenkin tilaan näkyvyytensä ja tehokkuutensa ansiosta. Annostelija tarvitsee tomiakseen C/LR14 -paristoja 4kpl.

Huom. Tolpan mukana tuleva alkoholiton käsihuuhde auttaa ehkäisemään mikro-organismien kasvua iholla, mutta sen tehokkuudesta COVID-19:ää vastaan ei ole näyttöä. Suosittelemme tilaamaan lisäksi vaihtopussin koronavirukseen tehoavaa käsidesiä (R1869697).

R2143231

Rubbermaid Autofoam 1100ml valkoinen, vaahdottava

automaattiannostelija, patterikäyttöinen

Kosketusvapaa automaattiannostelija. Annosteltaessa 0,4 ml: n välein, tämä annostelija sisältää indikaattorit täyttöasteista ja patterin kestosta, joten työntekijät voivat olla tietoisia, kun täyttö tarvitaan. Annostelija tarvitsee tomiakseen C/LR14 -paristoja 4kpl.

R0750412

Rubbermaid Autofoam Free’N Clean Soap 1100ml,

vaahtosaippua, ecolabel

Free’N Clean Foam Soap, ecolabel (Fragrance & Dye Free). Hellävarainen ja hyv vaahdottuva saippua. Perustuen sen koostumukseen vähentää ihmisille ja vesieliöille aiheutuvaa haittaa. Biologisesti hajoava. Ei lisättyjä haju- eikä väriaineita. Euroopan ympäristömerkki – Ekokukka

RVU11502

Lucart L-One Maxi pyyheannostelija keskiveto,

valkoinen

22218

Lucart Professional keskivetopyyhe -annostelija. Kestävä, ABS/PP -muovinen annostelija keskivetopyyhkeille.

KPA892287

Lucart L-One Maxi Strong 450 keskivetopkt 6rll

(2-krs, 158m/rll, valkoinen)

22218

Lucart Professional L-One Maxi Strong laadukas keskivetopyyhepaketti on valmistettu 100% selluloosakuiduista samalla noudattaen korkeita ympäristökriteereitä. Perferointi: kyllä. Kerroksia arkissa: 2. Arkkeja rullassa: 450. Rullan pituus: 158m. Rullan koko: 35x19cm. Väri: valkoinen. PEFC-sertifioitu. Soveltuu kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

KP852275

Lucart AirTech 400 teollisuuspyyhepaketti 2rll

(108 m/rll, valkoinen)

22219

Lucart Professional AirTech on huopamainen yleispyyhe, jonka tuotantoprosessissa käytetään veden sijasta ilmatekniikkaa, jolla valmistetaan puhtaista selluloosakuiduista erityistä kolmiulotteista kudosta. Tämä antaa AirTech -tuotteille poikkeuksellisen hyvän imukyvyn ja kapasiteetin myös märkänä käytettynä. Tuotteet soveltuu kosketuksiin elintarviketuotteiden kanssa ja tuotteet on myös dermatologisesti testattu. Kerroksia arkissa: 3. Arkkeja/rll: 400kpl. Arkin koko: 240x270mm. Perferointi: kyllä. Rullan pituus: 108m. Väri: valkoinen.

TP851270

Harja säiliörikkalapio Jobbyyn, musta

Säiliörikkalapio ja harja irtolian keräämiseen.

43020

Säiliörikkalapio Jobby, musta

Säiliörikkalapio irtolian keräämiseen.

43021

30L Biojätepussi 14rll laatikko

(650x550mm, 40kpl/rll) poistunut. 6134 korvaa.

Maatuva ja laadukas jätepussirulla / roskapussirulla / jätesäkkirulla / biopussirulla. Biopussi valmistetaan biohajoavasta kalvosta, jonka fysikaaliset ominaisuudet vastaavat perinteisen muovin ominaisuuksia. Käytön jälkeen pussin voi sisältöineen laittaa biojäteastiaan tai kompostiin, jossa se muuttuu muhevaksi mullaksi.

6136

Rubbermaid Slim Jim Step-On End Step 50L

roska-astia RST

Erittäin kestävä ja kapeisiin väleihin sopiva roska-astia kestävällä poljinkansimekanismilla. Tiiviin kannen ansiosta erinomainen mm. biojäteastiaksi. Pyöreiden muotojen ansiosta helppo puhdistaa. Materiaali: RST.

R1901993

Rubbermaid Round Brute 76L astia valkoinen

Raskaiden tehtävien astioita, jotka soveltuvat kestävyytensä ansiosta käytettäväksi sisätiloissa tai ulkotiloissa. Patentoidut ilmaventtiilit heikentävät ilmanvastusta ja auttavat nostamaan täyttyneen jätesäkkin helpommin pois astiasta. Kaksinkertaiset siipitukikaaret astian pohjassa tuovat vakautta ja nostokapasiteettia. Ilmastollinen kestävyys -29°C – +60°C. Kannet, jotka voidaan helposti kiinnittää (napsahtavat) astioihin. Hyvät ja otevarmat kädensijat. HACCP elintarvikealan standardi turvalliseen elintarvikkeiden käsittelyyn. Materiaali: polyeteeni.

R2620V

Rubbermaid Step-On Biojäteastia 17L pyöreä,

valkoinen Poistunut tuote, R1883554 korvaa.

22217

Laadukas poljinroska-astia mm. keittiön biojätteelle.

R6142V

CI BAG 30L Roskapussi musta 30rll laatikko

HD (500x700mm, 50kpl/rll)

Laadukas jätepussirulla / roskapussirulla / jätesäkkirulla.

6131CI

Clean Import 30L Biojätesäkki 50rll laatikko

(510x550mm, 15kpl/rll)

Maatuva ja laadukas jätepussirulla / roskapussirulla / jätesäkkirulla / biopussirulla. Biopussi valmistetaan biohajoavasta kalvosta, jonka fysikaaliset ominaisuudet vastaavat perinteisen muovin ominaisuuksia. Käytön jälkeen pussin voi sisältöineen heittää biojäteastiaan tai kompostiin, jossa se muuttuu muhevaksi mullaksi.

6136CI

Clean Import 150L Biojätesäkki 25rll laatikko

(900x1250mm, 10kpl/rll)

Maatuva ja laadukas jätepussirulla / roskapussirulla / jätesäkkirulla / biopussirulla. Biopussi valmistetaan biohajoavasta kalvosta, jonka fysikaaliset ominaisuudet vastaavat perinteisen muovin ominaisuuksia. Käytön jälkeen pussin voi sisältöineen heittää biojäteastiaan tai kompostiin, jossa se muuttuu muhevaksi mullaksi.

6155CI

Clean Import 200L-240L Jätesäkki musta 15rll ltk

(900x1200mm 60my, 10kpl/rll)

Laadukas jätepussirulla / roskapussirulla / jätesäkkirulla.

6160CI

Clean Import 240L Jätesäkki musta 10rll laatikko

(1150x1400mm 65my, 10kpl/rll)

Laadukas jätepussirulla / roskapussirulla / jätesäkkirulla.

6165CI

Keskitä ammattisiivouksen hankinnat meille!  Ota yhteyttä 09-84949130.