VS-Harja ja SINI Pro - Clean Import

VS-Harja ja SINI Pro

SINI Pro jatkaa VS-Harjan lähes satavuotista taivalta

VS-Harja Oy on valmistanut harjoja jo vuodesta 1927 lähtien, jolloin Verner Saartila perusti yrityksen. Saartilan Harjatehtaasta muodostui VS-Harja Oy 1980-luvun lopulla. VS-Harjan toimitilat sijaitsevat Akaassa, Tampereen ja Hämeenlinnan puolessa välissä.

Kotimaan ammattisiivouksen tuotebrändi SINI Pro lanseerattiin marraskuussa 2021 ja tämä uusi nimi jatkaa Sinituotteseen vuonna 2020 fuusioidun VS-Harjan tuotteiden myyntiä ja tuotekehitystä.

Ergonomiset, kestävät ja helposti puhdistettavat työvälineet syntyvät kotimaisena työnä Akaan tehtaalla. Valikoimaan kuuluvat mm. saniteettipesuharjat, juures- ja pulloharjat, lattiaharjat sekä rikkalapiot, hygienia- ja katuharjat, konepajaharjat sekä erilaiset varret.

Sinituote Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja markkinoi kuluttaja- ja teollisuustuotteita. Se on näiden tuotteiden johtava valmistaja koko Pohjois-Euroopan markkinoilla.

Hygieniaharjat vaativaan ammattikäyttöön

Sini Pro – hygieniaharjat valmistetaan hiilineutraalisti Akaan tehtaalla. Raaka-aineet ovat elintarvikehyväksyttyjä ja kaikki harjat voidaan desinfioida ja pestä 130 asteessa. Tuotteilla on Avainlipputunnus ja ne on värikoodattu.

Valitse laadukkaat kotimaiset tuotteet! Rekisteröidy  ja tilaa

Näytetään kaikki 30 tulosta