Ympäristö

Ympäristö Clean Import

Ympäristö kiittää

Aito ympäristöystävällisyys vaatii paljon mm. tuotteelta, sen valmistajalta ja sen käyttäjältä. Tiedossa on mm. maapallon luonnonvarojen rajallisuus ja luonnon nopea rasittuminen väärien aineiden jouduttua luontoon sekä sen hidas toipuminen. Onneksi käytössämme on myös ihmisten kehittämää tekniikkaa. Valikoimastamme löydät tuotteita, joiden valmistuksessa käytetään hyväksi uusiutuvia energiamuotoja sekä uusiutuvia raaka-aineita (kuten kasvit) sekä tuotteita joiden valmistuksessa on käytetty paljon kierrätettävää materiaalia.

Ympäristöystävällisyys on kulkeuduttava läpi organisaation. Nämä virallisesti standardoidut toimet ja ympäristöohjelmat auttavat selvittämään yrityksen ympäristömyönteisyyttä. Voit vaikuttaa ekologiseen puhdistamiseen myös valitsemallasi alan johtavia siivousmenetelmiä. Erimerkiksi mikrokuitutuotteiden käyttöikä on pitkä sekä tarvittava veden- ja kemikaalien määrä pieni verrattavissa muihin siivousmenetelmiin. Näistä syistä mikrokuitutuotteiden käyttäjä siivoaa ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti.

Myös ympäristömerkit auttavat valinnassa

Clean Importin valikoimasta löydät alamme ympäristömyönteisimpiä tuotteita, jotka ovat mm. ympäristömerkittyjä. Ympäristömerkit auttavat tuotteen hankkijaa ostovalinnoissa ja ovat puolueeton tapa varmistaa tuotteiden ympäristöystävällisyyttä ja antaa näin varmuus tuotteen ympäristövaikutuksista. Osa merkeistä on virallisia, kuten Pohjoismainen ympäristömerkki (Joutsenmerkki) ja Euroopan ympäristömerkki (Ekokukka).