Puhdistusvoimaa ilman kemikaaleja kuivahöyrypesureilla - Clean Import

Puhdistusvoimaa ilman kemikaaleja kuivahöyrypesureilla

Kuivahöyry -ekologinen vaihtoehto

Kuivahöyrypesurit puhdistavat pinnat käyttämällä vain vettä, korkeaa lämpöä ja painetta. Kuivahöyry irrottaa tehokkaasti rasvaisen ja pinttyneen lian. Höyryllä puhdistaminen on nopeaa, helppoa ja ekologista. Pesurilla saavutat hyvin hankalat nurkat ja raot, joihin muilla siivousvälineillä pääsy on vaikeampaa.

Novaltec Black Hawk RWC -kuivahöyrypesuri

NOVALTEC BLACK HAWK RWC:n pesurin imumoottori on tehokkaampi, runkoa on vahvistettu kestämään kovia ympäristöä. 175°C höyry, 8 BAR paine ja huippuluokan elektroniikka, joka on suljettu houkuttelevaan ja rohkeaan muotoiluun parantaen sen teknistä suorituskykyä.

Kemikaaliton siivous

Tämä imulla varustettu kuivahöyrypesuri pystyy liuottamaan kaiken tyyppisen rasvan ja lian yhdellä prosessilla jättäen pinnat kiiltäviksi, puhtaiksi, desinfioiduiksi ja täydellisesti kuiviksi. Pesuri muodostaa kuivaa höyryä, jonka tuottama ”lämpöshokki” pystyy poistamaan kokonaan mikro-organismit, bakteerit ja loiset varmistaen kaikkien pintojen desinfioinnin ja syväpuhdistuksen. 

Käyttökohteet

Suurien tilojen siivoukseen esim. suurkeittiöt, kylpylät, uimahallit, linja-autot, junat ja leipomot.  Hyvänä käyttökohteena on tekstiilipäällysteisten pintojen puhdistaminen kuten kokolattimatot, sohvat, tuolit, sängyt esimerkiksi ravintoloissa, hotelleissa ja laivoilla.

Novaltec Black Hawk RW > suositushinta 4229, 00 EUR, kysy tarjous!

Ota yhteyttä myyntiimme » puh: 09 849 4910  |  email: cleanimport@cleanimport.fi 

Täytä alla lomake ja saat sähköpostitse tuote-esitteeen

Kuivahöyrypesuri ammattikayttoon