Curver

Curver

Curver ja moderni muotoilu

Moderneja roska-astioita valmistava Curver suunnittelee tuotteitaan käyttäjien näkökulmasta. Yli viisi kuusikymmentä yritys on ollut vahva alansa edelläkävijä, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja asiakkaille kaikkialla Euroopassa. Tuotemerkki sitoutuu ymmärtämään asiakkaidensa erilaiset tarpeet, samalla kiinnittäen huomiota muuttuviin ympäristöasioihin.

Sijoittaen innovatiivisuuden ja suunnittelun etusijalle, yrityksen ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa pysyvänsä askeleen edellä kehityksessä. Jatkuva tuotteiden kehittäminen käytännöllisemmiksi, käyttäjäystävällisemmiksi ja järkevimmiksi tekevät elämästä helpompaa ja hauskempaa. www.curver.com

Visiomme ohjaa meitä

Saavuttaaksemme tehtävämme meidän on tarjottava muovituotteidemme kaunis desing niin monelle käyttäjälle ja niin moneen kotiin kuin mahdollista ja olla näin mukana ympäristönsuojelussa. Meidän ekologinen sitoutuminen planeettaamme kohtaan perustuu yksinkertaiseen ajatukseen: keuneimmat ja visuaalisimmat ratkaisut ovat niitä, jotka piristävät kotiamme ja tulevaisuuttamme, jonka takia niistä ei haluta eroon. Ne ovat myös niitä, jotka tuottavat siksi tavanomaista vähäisemmät ympäristövaikutukset koko niiden elinkaaren ajan.

Muovi on ensimmäisiä ja tärkeimpiä asioita kun puhumme liiketoiminnastamme. Tuotteittemme raaka-aineet eivät sisällä pehmittimiä, PVC:tä tai BPA:ta. Käytämme polypropyleeniä (PP), joka on kaikkein helpoimmin kierrätettävä muovi. Raaja-aineemme on peräisin Euroopasta noudattaen uusimpia määräyksiä. 1980 -luvulla olimme ensimmäisiä yrityksiä, jotka poistivat tuotannostaan raskasmetallit.

Kaikki pakkausemme ovat 100% kierrätettävissä. Yli 95% laatikoistamme on valmistettu kierrätyspaperista. Viimeisen 5 vuoden aikana olemme vähentäneet CO2-päästöjä, vedenkulutusta ja sähköä yli 10%. Vuonna 2011 toimme markkinoille vallankumouksellisen tuoteryhmän nimeltä Ecolife. Ecolifessä yhdistyvät tuotteiden muotoilun kauneus sekä ympäristöystävällisyys, sillä ne on valmistettu 100% kierrätettävästä muovista.

Curver roska-astiaCurver roska-astiat heilurikannellaCurver tuotteetCurver jäte-astiat poljinkannella