Ghibli & Wirbel

Ghibli & Wirbel

Ghibli & Wirbel – todellinen siivouskoneiden tehovalmistaja

Ghibli sijaitsee Dornossa, Pavian maakunnassa Italiassa. Yritys perustettiin vuonna 1968 valmistamaan ammatti-ja teollisuuskäyttöön pölynimureita. Nyt sen neljänkymmenen toimintavuoden jälkeen yritys on yksi johtavista siivouskonevalmistajista Euroopassa, kiitos sen laajan valikoiman pölynimureita, yhdistelmä- ja lattianhoitokoneita sekä höyry- ja painehuuhtelukoneita. Ominaista tuotteille on kestävyys, tehokkuus ja yksinkertaisuus käyttää. www.ghibliwirbel.com

Tänä päivänä yritys työllistää n. 170 henkilöä. Sillä on liiketilaa yli 40 000 m2 sekä 20 0000 m2 varastointitilaa. Yrityksen 5 ensisijaista tuotantolinjaa pitää yllä huimaa tehokkuutta ja näin tuotantokapasiteetti nousee yli 220 000 tuoteyksikköön vuodessa. Yli 40 vuoden kokemuksella yritys on kehittänyt tuotteilleen erinomaisen hinnan ja laadun väliseen suhteen sekä paljon innovatiiviä teknisiä ja rakenteellisia ominaisuuksia. Kansainvälisesti vankka asema ja erinomainen maine, on nostanut yrityksen yhdeksi johtavimmista siivouskonevalmistajista sekä tuonut yritykselle kasvua niin, että liikevaihdosta 70% tulee viennistä.

Kätevät ja tehokkaat siivouskoneet

Vaikka laadukkaat pölynimurit ovat varustettu suurella imuteholla, ne on myös suunniteltu käteviksi ja kompaktin kokoisiksi. Nyt mm. portaiden, teattereiden, junien ja lentokoneiden puhdistaminen ei ole enää ongelma. Imurit ovat varustettuja erinomaisilla suodatustoiminnoilla ja sopivat täydellisesti niihin paikoihin, joissa hiljaisuudella on merkitystä mm. hotellit, ravintolat, toimistot ja kaupat.

Tuotemerkki tarjoaa ihanteellisen valikoiman siivouskoneita sopimussiivoukseen, työpajoihin, kauppoihin ja teollisuuteen. Tarjolla on mm. kaksitoista imurimallia, joista voi valita kolmen eri moottorin väliltä 1 2,9 kW. Nämä tehokkaat raskaantyönraatajat, joiden tarkoituksena on toimia hyvin päivittäin työssään, ovat varustettuna ammattimaisilla suodatusjärjestelmillä, ergonomisella muotoilulla, kestävillä letkuilla ja putkilla sekä monilla valinnaisilla varusteilla.

Monipuoliset ja kestävät yhdistelmäkoneet ja lattianhoitokoneet mahdollistavat erityyppiset puhdistustehtävät kuten pesun, syväpuhdistuksen, vahanpoiston ja kiillotustyöt eri materiaaleilta kuten tekstiili, muovi, linoleum, tiili, kivi, betoni, klinkkeri ja marmori. Tietyillä konemalleilla on mahdollista suorittaa jopa parketti- ja sementtilattioiden hionnan. Ne ovat yleismaailmallisia koneita, yksinkertaisia ja luotettavia, antaen erinomaisia tuloksia käytännöllisesti, edullisesti ja nopeasti.

Uudet höyrypuhdistuslaitteet

Ghiblin -höyrypesulaitteet ovat tänä päivänä varustettuna kaksivaiheisilla ja kestävillä imumoottorit, samat moottorit jotka johtivat Ghibli -imurit aikoinaan maailmanlaajuiseen menestykseen. Tämän klassisen imutehon rinnalla toimii nyt myös korkean suorituskyvyn boilerit (3,7L kapasiteetti, suuri vastusteho ja yli 5barin paineteho). Nämä Start-and-go höyrypesimet ovat turvallisia, nopeita ja helppoja käyttää, tuottaen parhaan puhdistustuloksen ja suorituskyvyn siivoustyöhön.

Ghibli imuritGhibli painehuuhtelukoneetGhibli siivouskoneetGhibli yhdistelmäkoneet