S-line

S-Line laikat ja hankausvälineet

S-line -pesulaikkoja ja hankauslevyjä monille eri pinnoille

S-line -pesulaikat ja hankauspesimet ovat valmistettu edistyksellisesti ja tinkimättömällä tavalla. Erikoisvalmisteiset S-Line -laikkojen avoin rakenne lisää suuresti lian ja vahakerrosten irrottamista lattianpinnasta ja vahatusta pinnasta ja näin vähentää näin tarvittavia käyttökertoja. Laikkojen paksut ja harkitusti valitut kuidut takaavat kestävämmän laikan, joka säilyttää muotonsa pidempään ja työskentelee voimakkaammin.

Uniikki kuidunsidonta-menetelmä lisää merkittävästi laikkojen voimakkuutta ja kestävyyttä sekä nopeuttaa laikkojen kuivumisaikaa. Avoin rakenne sallii laikoissa käytettävän normaalia isoja hankauskideaineosia, jotka tuottavat aggressiivisempaa ja nopeampaa toimintaa. Joka laikan rakenne on muodostettu laskelmoivasti ja mitattu aerodynaamisin testein.

S-line -timanttilaikat ja hankauslevyt

Timanttilaikat ovat vahaamattomien kivilattioiden (mm. marmori, graniitti, betoni, mosaiikkibetoni) -hoitomenetelmä, jolla pidetään kivilattia kunnossa ilman esim. vahausta. Hoitojärjestelmällä voidaan tehdä  kivilattioille peruspuhdistus, suojaus, kiillotus ja päivittäispuhdistus helposti lattianhoitokoneella tai yhdistelmäkoneella. Oikein käytettynä laikat tuovat taloudellista säästöä vähentäen peruspuhdistuksen tarvetta.

Laikat sisältävät lukemattomia mikroskooppisen pieniä timantteja, joiden avulla laikat reagoivat lattiapinnan kanssa. Perustyön jälkeen jatketaan lattiapinnan ylläpitämistä päivittäispuhdistuslaikalla yleiseen puhdistamistyyliin. Erittäin kestävät laikat ovat suunniteltu niin pieniin kuin isojen kohteiden käsittelyyn mm. kauppakeskukset ja toimistot. Toinen puoli laikoista on värikoodattu jota työstetään lattiapintaa vasten josta näkee myös käytön aikana laikan kuluneisuuden.

Valitse laadukkaat S-line timanttilaikat: Punaiset S-line timanttilaikat ja -hankauslevyt sopivat lattiapintojen karkeaan käsittelyyn ja peruspuhdistamiseen (karkeusaste 500). Siniset S-line timanttilaikat ja -hankauslevyt sopivat lattiapintojen keskikarkeaan käsittelyyn ja puhdistamiseen (karkeusaste 1000). Keltaiset S-line timanttilaikat ja -hankauslevyt sopivat lattiapintojen puhdistamiseen ja kiillottamiseen (karkeusaste 1500). Vihreät S-line timanttilaikat ja -hankauslevyt sopivat lattiapintojen ylläpitopuhdistamiseen ja kiillottamiseen (karkeusaste 3000).

KiillotuslaikatPeruspuhdistuslaikat Pesulaikat